Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Bolka

Rethr0
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Rethr0
Nick(i) oskarżonego(/ych): bolkaa
Powód skargi: Bezpodstawny kick z serwera brak poczucia własnego błędu.
Data zdarzenia: 30.12.2025 około godziny 22.30
Dowody: wszystko w logach 
Opis sytułacji: Wyrzucenie mnie z serwera po wysłaniu 2 takich samych reportów(przez missclick) wmawianie mi że dostałem za to Warna a żadnego Warna nie było brak przyznania się to błędu i przeprosin 

• Super 1
  • Haha 5

7 minut temu, Rethr0 napisał:

Rozumiem że to ten warn którego miałem dostać ,,chwilę temu’’

poprosze też o definicję spamu reportami bo wątpię że 2 reporty to spam

Jest to zaledwie 8 dni, oczywiście taki okres podlega do skalowania.

8 minut temu, Rethr0 napisał:

poprosze też o definicję spamu reportami bo wątpię że 2 reporty to spam

Oczywiście że dwa takie same reporty pod rząd są spamem. Nawet nie raczyłeś mi napisać w grze że to był MissClick, wykonałem wszystko według regulaminu. Oczekuję na werdykt ARCON, ponieważ temat jest już wyczerpany.

• Super 2
  • Haha 1
  • Lubię to! 1

Kompletnie niepotrzebny był ten kick, gracz wysłał dwa razy tego samego reporta w przeciągu 2 minut co nie czyni go spamem. Uważam, że sprawę można było załatwić inaczej - chociażby pisząc do gracza czy jego sprawa nie została już rozwiązana i czy nie był to tak jak gracz wspomniał misslick. 

Moderator zostanie ukarany wewnętrznie. 

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.