Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na ponpol

mirek_mefedron
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: xQwerty
Nick(i) oskarżonego(/ych): ponpol
Powód skargi: Niesłusznie nadana kara, brak możliwości przetłumaczenia supporterowi błędu, nie potrafienie przyznania się do popełnionego błędu, nie dokończenie "procedur" po nadanej karze.
Data zdarzenia: 29.12.2025
Dowody: 

Spoiler

image.thumb.png.11bcfb40b8bf3871a163f0867eb2e936.pngmta-screen_2025-12-29_17-54-29.thumb.png.0f60100417fe031bcc9699f7bdf831b0.png
image.thumb.png.48f5c7ac988aabe4d2b6ccd8f39e580b.png
 === moment kolizji ===
image.thumb.png.861a7d3682ddf54d2f80a09c82d7521a.png
Wygląd drogi bez włączonego śniegu (inna perspektywa, nie mam klipa z moim povem z momentu zderzenia):
image.thumb.png.86ae63fffdccba3227eb265b81c05433.png

Opis sytuacji: No to krótko mówiąc, jechałem drogą jednopasmową w okolicy angel pine, pod koniec drogi wjechał nagle drugi gracz dzięki czemu doszło do kolizji. Supporter twierdzi w przekonaniu że błąd leży po mojej stronie. Przedstawiając dowody na swoją obronę, supporter nie daje sobie przetłumaczyć. Po nadanej karze nawet nie pofatygował się o wytepanie pojazdu. Całe nagranie z pov "poszkodawnego" mogę podesłać RCON w celu weryfikacji jeśli będzie taka potrzeba.

• Super 2
  • WOW! 4

Witam 
Osoba poszkodowana znajdowała się już również na pasie i trzymała się swojej prawej strony natomiast sprawca poruszał się środkiem. Skonsultowałem się dodatkowo z innym członkiem administracji i było tak jak miało być - sytuacja była  z twojej winy dlatego zostałeś ukarany.

Jedyną sytuacją do której się przyznaję w pełni jest to że zapomniałem ci przeteleportować pojazd po nadanej karze. 

Z mojej strony to wszystko i nie mam nic więcej do dodania.

• Haha 1
  • WOW! 2

17 minut temu, ponpol napisał:

Witam 
Osoba poszkodowana znajdowała się już również na pasie i trzymała się swojej prawej strony natomiast sprawca poruszał się środkiem. Skonsultowałem się dodatkowo z innym członkiem administracji i było tak jak miało być - sytuacja była  z twojej winy dlatego zostałeś ukarany.

Jedyną sytuacją do której się przyznaję w pełni jest to że zapomniałem ci przeteleportować pojazd po nadanej karze. 

Z mojej strony to wszystko i nie mam nic więcej do dodania.

Widzę tobie nie da się przetłumaczyć, specjalnie musiałem fatygować osoby trzecie żeby Ci wytłumaczyć iż jechałem idealnie szerokością jezdni. Krótkie wyjaśnienie przy pomocy gifa. Może teraz zrozumiesz.
ezgif.com-optimize.thumb.gif.14da5d08823678f5989d198c48c9c6ae.gif

• Super 10
  • Haha 1
  • Lubię to! 3
  • WOW! 2

Droga, jak wspomniał oskarżyciel, jest jednopasmowa, dlatego należało poczekać lub umożliwić przejazd graczowi, który znajdował się na niej przed nami.
Dodatkowo upubliczniono dowód przesłany przez gracza do osoby będącej w tamtym momencie oskarżoną, co jest niedopuszczalne.

Supporter zostanie ukarany wewnętrznie.

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.