Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na CeglaXD

ajsbby
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: ajsbby
Nick(i) oskarżonego(/ych): CeglaXD
Powód skargi: Nie słuszne nadanie warna.
Data zdarzenia: 29.12.2025
Dowody: 1505178470_1screen.thumb.png.09a8d1e76cb4cad20fcf00752fa75b0a.png1726808091_2scre.png.0c549d939f45e2aadb8d468a6387bc88.png
Opis sytuacji: Bardzo słaba interpretacja prowadzenia konwersacji mojej z innym graczem, lub słaba znajomość słowa " prowokacja ". Warn po prostu wyciągnięty na siłę, chociażbym chciał nie potrafię się dopatrzeć, w którym miejscu naszła prowokacja. Pisząc do kogoś "rusz się" lub " że nie będę latał za kimś" uznaje się za prowokacje ? - troszkę logiki .. Po konsultacji o zaistniałej sytuacji z Senior Adminem  na discordzie -"Według mnie to trochę przesadzona reakcja ze strony członka administracji, jak dla mnie to nie nadawało się to zbytnio do jakiejkolwiek kary"  pozdrawiam ciepło i...

Szczęśliwego nowego roku wszystkim czytającym 🙂

• Super 4
  • Haha 2
  • WOW! 1

Witam, nie wiem co tutaj mam dokładnie napisać, wszystko uargumentowałem jak ja to widzę ze swojej strony i dalej się trzymam swojego zdania. Mogę jeszcze jedynie dodać, że przy nadawaniu ostrzeżenia inspirowałem się skargą ostatnią w administracji, która w moim odczuciu jest bardzo podobna i także prowokacje tam były, podsyłam linka -> 

• Super 3
  • Haha 3

7 minut temu, CeglaXD napisał:

Witam, nie wiem co tutaj mam dokładnie napisać, wszystko uargumentowałem jak ja to widzę ze swojej strony i dalej się trzymam swojego zdania. Mogę jeszcze jedynie dodać, że przy nadawaniu ostrzeżenia inspirowałem się skargą ostatnią w administracji, która w moim odczuciu jest bardzo podobna i także prowokacje tam były, podsyłam linka -> 

Słabe odczucia, słabe porównanie, w moim odczuciu dzisiaj słabo zinterpretowałeś lub źle zrozumiałeś 2 zdania pomiędzy dwoma graczami 🙂

• Super 2
  • Haha 1
  • WOW! 1

W wypowiedziach skarżącego nie widzę prowokacji - a skarga, którą podesłałeś jako "inspiracja do interpretacji" jest przestrzelona. 

W związku z niską szkodliwością napomnę moderatora @CeglaXD aby w przyszłości rzetelniej podchodził do weryfikacji logów a szczególnie wstrzymał się z werdyktem, kiedy nie jest pewny co do przewinienia. 

• Super 5
  • Nie lubię tego 1
  • WOW! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.