Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Dev

krolowajulia

Rekomendowane odpowiedzi

Login: macieeek.bot
Nick oskarżonego: Dev
Powód skargi: Niepoprawnie rozpatrywanie reporta
Data zdarzenia: 24.02.2021
Dowody:  https://imgur.com/a/KCdah9n
Opis sytuacji: Jak dobrze widzimy na nagraniu, przejechałem obok gracza w lawecie, u mnie na moim POV'ie nie uderzając w niego, lecz na POV'ie gracza z SARA, niby go uderzyłem, na nagraniu widać jak się teleportuję, więc jest to wina ,,synchronizacji MTA", liczę na ukaranie supportera, gdyż jak widzimy zostałem ukarany niesłusznie, nie zostałem poinformowany o tym żebym zapłacił, bo nie wiedziałem, że w ogóle go staranowałem.. Napomnę, że zostałem ukarany na 3dni z powodem Odwalanie oraz taran, śmieszne!

Jeszcze jedno pytanie, jak gracz jedzie pod ziemią i kogoś przypadkiem staranuję, bo tak zadziała synchronizacja MTA, też mu Devie nadasz prawko? Jeżeli tak, to odejdź z administracji i nie szkodź serwerowi.

Więc pytanie, za co zostałem ukarany, jeżeli u siebie przejechałem normalnie i wszystko na to wskazuję? Bo chyba jakbym uderzył w tę lawetę to bym się cofnął do tylu, a nie pojechał swoim pasem do przodu.

1 minutę temu, Dev napisał:

Kare mogę ci zdjąć

Raczej powinieneś i chce mieć to usunięte z F5. 

1 minutę temu, Dev napisał:

§ 7
Zakazuje się pisania skarg, których powodem jest otrzymanie kary.

Nudne to już się robi, nauczcie się poprawnie wykonywać reporty gdzie doskonale widać, że jest to wina synchronizacji B) to nie będzie skarg za nadane kary, buźka.

I tak samo, sugerowałeś się dowodem z imgura, więc? Jak mogłeś obserwować pracownika SARA? gubimy się w zeznaniach?

Dnia 24.02.2021 o 01:04, maciek.bot napisał:

I tak samo, sugerowałeś się dowodem z imgura, więc? Jak mogłeś obserwować pracownika SARA? gubimy się w zeznaniach?

Przyznaję się bo błędu. Z graczem siedziałem na discordzie, jak gracz został staranowany po prostu odmutował się na discordzie.

image.png.750962d5b40ff2cf1028e893345c09b3.png

Mam nadzieję, że wszystko wyjaśniłem w skardze i przepraszam za swój błąd, też jestem człowiekiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.