Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem boobiesmmm

Szender
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

z3ANKWW.png

mSu4qkK.png

Witam wszystkich bardzo serdecznie! Z tej strony Praktykant @Szender z Redakcji Prasowej Project News. Dziś zaprezentuję Państwu wywiad z graczem @boobiesmmm. Poznacie kilka ciekawych informacji o nim, a także dowiecie się, kiedy zaczął swoją przygodę na serwerze ProjectRPG. Nie przedłużając, serdecznie zapraszam do przeczytania wywiadu!

LKZ38Vt.png

S: @Szender | b: @boobiesmmm

S: Witam Cię serdecznie! Z tej strony Praktykant @Szender z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
b: Serdecznie witam pana dziennikarza @Szender oraz wszystkich czytelników prasy serwerowej. Z tej strony @boobiesmmm i z wielką przyjemnością udzielę Ci wywiadu!

S: Super! Czy na początek mógłbyś przedstawić się naszym czytelnikom?
b: Oczywiście, z miłą chęcią! Swoją przygodę na tym serwerze zacząłem pod koniec 2020 roku. Przez ten czas miałem okazję uczestniczyć w strukturach serwera, takich jak biznes, frakcja oraz administracja. Aktualnie swoje wolne chwile spędzam ze znajomymi i kumplami, których poznałem przez lata gry. Na co dzień pracuję w fundacji, a jeśli chodzi o moje zainteresowania, to pasjonuję się muzyką, motoryzacją, naturą oraz sztuką. Staram się również podróżować, kiedy to możliwe. Zasadniczo prowadzę spokojniejszy tryb życia niż kiedyś, imprezowy.

9G3WHlj.gif

S: Wspomniałeś o tym, że pracujesz w fundacji. Czy chciałbyś rozwinąć ten wątek? Jakiego typu to fundacja?
b: Zajmuję się koordynacją projektów dotyczących szkoleń cyfrowych dla obywateli Rzeczypospolitej Polskiej, które są dofinansowywane przez Unię Europejską. Jest to wsparcie skierowane głównie do obywateli województwa wielkopolskiego, którzy są narażeni na wykluczenie cyfrowe, a jego celem jest zwiększenie ich kompetencji. W tym miejscu pozwolę sobie skierować słowa do czytelnika: jeśli znasz kogoś ze swojej rodziny lub spoza niej, komu myślisz, że przydałyby się takie bezpłatne szkolenia, zgłoś się do mnie w wiadomości prywatnej. Wyjaśnię Ci proces rekrutacji.

S: Świetna inicjatywa! Jestem pod ogromnym wrażeniem. Napisałeś też, że starasz się podróżować. Od jak dawna zauważyłeś u siebie taką pasję? Podróżujesz po naszym kraju, czy zwiedzasz inne kraje za granicą? Czy mógłbyś zdradzić, jakie to państwa?
B: Generalnie kocham przemieszczać się od małego. Zwiedziłem stolicę Ukrainy, Niemiec i Holandii. Byłem również w Hiszpanii, a także na Wyspach Kanaryjskich. Na luty planuję wyjazd na targi mody do Paryża. Polskę również zwiedziłem, głównie północną część nadmorską, lecz planuję kiedyś pojechać także w góry. Sam pochodzę z województwa zachodniopomorskiego, a mieszkałem w Warszawie, Poznaniu i obecnie w Lublinie.

S: Całkiem dorodny dobytek podróżniczy. Na pewno musiałeś zwiedzić wiele ciekawych miejsc. Wróćmy teraz do tematów serwerowych. Zacząłeś rozgrywkę pod koniec 2020 roku. Co przez ten czas udało Ci się osiągnąć?
B: Moim celem w grze nigdy nie był największy majątek czy najszybsze auto, lecz podróż. Ludzie, których poznałem na swojej drodze, znajomości, sytuacje, jak również spędzony czas – to jest moje największe osiągnięcie. Moim zdaniem Multi Theft Auto to wyjątkowa gra, a polska społeczność Grand Theft Auto jest niezastąpiona.

jchVUjw.png

S: Pięknie ujęte. W końcu o to chodzi w grach, by się świetnie bawić, a nie dążyć ciągle do bycia najlepszym. Czy z perspektywy osoby pełnoletniej, która zajmuje się tak poważną pracą, ciężko Ci czasami pogodzić to z grami?
B: Szczerze mówiąc, to tak. Odpowiedzialność, stres, związek, znajomi – wszystko to zabiera multum czasu i czasami bywało różnie z moją dostępnością i czasem rozgrywki, lecz staram się ostatnio, od pół roku, w miarę regularnie.

S: Zbliżamy się ku końcowi naszego wywiadu. Czy chciałbyś coś przekazać na koniec naszym czytelnikom lub kogoś pozdrowić?
B: Oczywiście, dziękuję Panu, Panie dziennikarzu, za wywiad i za wspaniałą atmosferę podczas tej rozmowy. Chciałbym jeszcze raz zachęcić czytelników do zaangażowania się w rozwój swoich kompetencji cyfrowych. Spoglądając na kalendarz, szybkimi krokami zbliża się Nowy Rok, więc składam serdeczne życzenia noworoczne i mam nadzieję, że te, jak i przyszłe święta, przebiegną pomyślnie. Serdecznie pozdrawiam, @boobiesmmm.

XGwBbve.png

Dziękuję Wam za przeczytanie tego wywiadu. Zachęcam do zapoznania się z resztą treści tworzonych przez naszą Redakcję Prasową Project News!

53k6Wl8.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

wEo7pko.pngIE1EcvT.png

Edytowane przez Veirdness
  • Super 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.