Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na InspektorPat

Jasio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 47740
Login: Jasio
Nick oskarżonego: InspektorPat
Powód skargi: oszukaństwo na tunink
Data zdarzenia: 22 grudnia 2025
Dowody: [2025-12-22 21:02:16] [Output] : OG > (49) InspektorPat: [S] Premier 2.9D E4, T5, Zestaw Wyścigowy, G.Z, Aplikacja Trans. Poszki 1.1, Duże felgi - 215k do nego
Opis sytuacji: Napisal że ma turbo a po zakupie patrze ze nie ma, odkad go kupilem to do niego nie wsiadlem wiec nie moglem zdemontowac
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  <Tutaj zamieść zrzut ekranu potwierdzający poinformowanie gracza o skardze> 

image.png

Edytowane przez Jasio
  • WOW! 2

Witam, z tej strony Inspektor Pat
Jako iż jestem nowym graczem (wróciłem po rocznej przerwie) to do obliczenia wartości oraz napisania ogłoszenia konsultowałem się z osobą trzecią (stąd liczne skróty i ta wartość).

Poza tym gracz zobowiązany jest do podejmowania decyzji na własną odpowiedzialność w kwestii przeprowadzenia transakcji z graczem, w tym ustalenia wartości transakcji. Sytuację, w których gracz posłuży się informacjami przedstawionymi przez innego gracza w zakresie transakcji, będą pomijane przy powstaniu ewentualnych sporów oraz skarg.

Korzystając z serwerowego kalkulatora wartość wychodzi około 215k, więc kupujący nie jest stratny.

Przepraszam bardzo za błąd, nie zrobiłem tego celowo.

• Super 3

Skoro nie możecie się dogadać to ja wybiorę za Was, skoro to @Jasio został oszukany to @InspektorPat ma za zadanie zapłacić 60.000$ za turbo, które miało być, a jednak go nie ma. Czas na operację to 48h, bo z tego co widzę pieniążki na koncie są. Jeśli gracza nie będzie na serwerze przelewu możesz dokonać za pomocą UID: 47740 w banku serwerowym.

• Super 2
  • Haha 4
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.