Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Legon - oskarżony przez PanLufka

PanLufka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Legon
Data zdarzenia:  15.12.2025
Opis zdarzenia: Spuszczenie pojazdu z ręcznego, nastepnie znalazł się na przecho, był zaparkowany na miejscu parkingowym SpawnSF od dnia 14.12 godziny około 18 czyli nie minęło 24h.

Pojazd o id :49817
Dowody: 

https://imgur.com/a/v0Nlsrr

Edytowane przez PanLufka
Dodanie dowodów
  • WOW! 2

Motocykl zajmował zdecydowanie zbyt dużo miejsca na miejscu parkingowym, na którym bez problemu zmieściłby się jeszcze samochód. Jeśli zrobiłem coś niezgodnie z zasadami, przyjmuję konsekwencje na klatę — przepraszam.

Niestety nie mogę już poszukać screena. Na przyszłość uprzejmię prosiłbym jednak o parkowanie jakiegokolwiek pojazdu, w tym motocykli, przez szanownego gracza w normalny sposób, tak aby nie blokowały miejsca i nie zmuszały innych tak zwanego wciskania się w miejsca parkingowe. Jak dobrze wiesz, nie nałożyłem żadnej kary pieniężnej, a gracze często próbują wciskać się pojazdami w takie miejsca. My, jako pracownicy, musimy potem reagować na takie sytuacje a nie potrzebujemy więcej roboty.

Edytowane przez Legon
.
  • Haha 1

Panie szanowny, wy wiecie jak ukarać innych i możecie bo macie do tego krd. Ja wiem jak mogę parkować i chodź bym nie wiadomo jak zaparkował to na miejscu parkingowym zmieści się drugi motocykl. §4.1.2 Zezwala się na parkowanie dwóch jednośladów na jednym stanowisku parkingowym.

Jednoznaczne dla mnie ze zabronione jest parkowanie auta oraz motocykla na jednym miejscu. Mój pojazd mieścił się w wyznaczonych liniach parkingowych. Jak więc mój motocykl zajmował za dużo miejsca 😅

Ps

Proszę tylko o nie karanie pracownika tylko o przypomnienie zasad parkowania. 

Edytowane przez PanLufka
Edycja

Witam, jako iż w skardze nie pojawia się żaden dowód dotyczący tego jak pojazd był zaparkowany, a my jako zarząd frakcji nie możemy opierać się jedynie na słowach, lecz na jednoznacznych dowodach, przez to nie możemy podjąć werdyktu jak faktycznie było.

,,Motocykl zajmował zdecydowanie zbyt dużo miejsca na miejscu parkingowym, na którym bez problemu zmieściłby się jeszcze samochód,, co do tych słów się jedynie odniosę, iż nie może być sytuacji gdzie motocykl oraz samochód stoją na jednym miejscu parkingowym jedynie taka sytuacja może wystąpić w przypadku motocykli zgodnie z pkt z KRD§4.1.2 Zezwala się na parkowanie dwóch jednośladów na jednym stanowisku parkingowym.

Na pewno nasz pracownik zawinił w sytuacji gdzie nie posiadał żadnego dowodu zawiązanego z odholowanym pojazdem, za to skarga zostaje przyjęta, a pracownik ukarany wewnątrzfrakcyjnie 

Skarga przyjęta.

Edytowane przez AGO_Miki
  • Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.