Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pochwała na pracownika Wiktoriax98

montz_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Montz_
Nick pracownika:  @Wiktoriax98
Data i godzina zdarzenia: 14.12.2025 między 20:20 a 22:30
Dowód (SreenShoot, logi bądź nagranie): https://imgur.com/a/k9LyMOV
Opis sytuacji: Naszła mnie chęć na odegranie RP tak też zrobiłem na miejsce przyjechała pracowniczka Wiktoriax98 która to zajmowała się moją postacią pomoc którą udzieliła odgrywając RP była profesjonalna szybka i dokładna całe RP przebiegło pomyślnie przyjemnie pomimo dość trudnych i wymagających urazów czy czynnosci które należało podjąć aby uratować pacjenta pracowniczka wykazała sie profesjonalizmem oraz było widać chęć i zaangażowanie w to co robi podczas hospitalizacji nie zabrakło kontaktu z pacjentem po jego wybudzeniu dokładnych informacji co się stało i ogólnej interakcji z osobą poszkodowaną dodatkowo przy wypisie gdzie postać starca (postac którą odgrywałem) wspomniała o braku środków na leki nie zostało to zignorowane i pracowniczka również dołożyła swoje 5 groszy jak to się mawia do tego aby zaradzić starcowi RP bardzo przyjemne i miłe dla oka oby więcej takich pozdrawiam serdecznie 
Coś od siebie: Hokus pokus tak sie mawia pozdrawiam wszystkich !!

Edytowane przez Montz_
  • Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.