Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na TheDreamer

WiolaWiniewska
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: balon
Nick(i) oskarżonego(/ych): TheDreamer
Powód skargi: Przyjmowanie reportów na siebie, nieodpowiednie słownictwo
Data zdarzenia: 13.12.2025 -14.12.2025
Dowody: [2025-12-13 23:57:05] [Output] : (147) TheDreamer: SĹ‚uchaj spaĹ›laku 
[2025-12-13 23:57:16] [Output] : ✔ Zgłoszenie na gracza TheDreamer zostało wysłane!
[2025-12-13 23:57:25] [Output] : ✔ Administrator TheDreamer przyjął twoje zgłoszenie!
[2025-12-13 23:59:46] [Output] : >> [147] TheDreamer: zrobisz cos z tym reportem?
[2025-12-13 23:59:56] [Output] : << [147] TheDreamer: Nie da rady.
[2025-12-14 00:00:02] [Output] : >> [147] TheDreamer: to czemu go przyjmujesz?
[2025-12-14 00:00:26] [Output] : << [147] TheDreamer: Miałem odrzucić.
Opis sytuacji: Stałem sobie na spawnie San Fierro, po czym administrator napisał brzydkie zdanie. Postanowiłem to zgłosić, po czym przyjmuje to administrator, na które było owe zgłoszenie. Nie wydaje mi się, że administrator powinien przyjmować reporty na samego siebie, po czym nie robić nic z nimi oraz używać takich słów. Pozdrawiam

Edytowane przez balon
  • Super 2
  • Haha 24
  • Lubię to! 1

Witam faktycznie słowo którego użyłem było bardzo niedopuszczalne, normalnie obraziłem cały świat...

Tak na serio nie róbmy sobie jaj nie było to użyte w kontekście jakiegokolwiek gracza a jedynie podszedłem do Mikołaja na spawnie i napisanie to co napisałem. Nie uważam aby to było jakoś bardzo krzywdzące. Natomiast to zależy od kontekstu i tego do kogo się to pisze. Co innego gdyby użył tego określenia pisząc z jakimś graczem, a co innego gdy rzucę sobie random słowem wobec osoby która fizycznie nie istnieje....

Co do wiadomości prywatnych, tak jak napisałem, nie da rady z tym coś zrobić. Bo inny członek administracji nie może mnie ukarać. Mam tutaj tylko dwa zastrzeżenia, pierwsze to zamiast przyjąć reporta powinienem go odrzucić. Druga sprawa to przekierować cię bezpośrednio do działu skarg bo tylko administracja RCON ma prawo wyciągać konsekwencje wobec członków administracji.

• Super 13
  • Haha 1
  • Lubię to! 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.