Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

6Shadow9
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Demon3434
Nick(i) oskarżonego(/ych): shvky
Powód skargi: Nadanie punktów na forum
Data zdarzenia:  11.12.2025 21.02
Dowody: 
Opis sytuacji: Witam. Support shvky nadał mi punkty które moim zdaniem nie powinienem dostać ponieważ to nie ja napisałem to co jest zawarte w dowodzie. Więc nie złamałem żadnego regulaminu forum. Uważam że takie zachowanie nie jest odpowiednie aby karać osobę która nic nie zrobiła. Pozdrawiam oraz czekam na konsekwencje czynu supporta.

Zrzut ekranu 2025-12-11 214133.png

• Haha 1

Witaj, faktycznie punkty zostały nadane niepoprawnie, wczoraj chwilę po tym incydencie (21:16) zostało to zgłoszone do administracji RCON aby te punkty ci zdjąć, ponieważ ja niestety nie mogę. Jedynie co mogę zrobić w tym momencie to cię przeprosić za błąd który wynikł z mojego niedopatrzenia, dodam również, że osoba która powinna otrzymać punkty otrzymała je odrazu również. 
Pozdrawiam,

shvky

• Super 8

7 minut temu, shvky napisał:

Witaj, faktycznie punkty zostały nadane niepoprawnie, wczoraj chwilę po tym incydencie (21:16) zostało to zgłoszone do administracji RCON aby te punkty ci zdjąć, ponieważ ja niestety nie mogę. Jedynie co mogę zrobić w tym momencie to cię przeprosić za błąd który wynikł z mojego niedopatrzenia, dodam również, że osoba która powinna otrzymać punkty otrzymała je odrazu również. 
Pozdrawiam,

shvky

Witam. Rozumiem że się pomyliłeś nadając punkty jesteś nowym supportem wiec takie rzeczy mogą się tobie zdarzyć. Pozdrawiam 

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.