Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Wejperson.fg

JebacDarxe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: gadzet
Nick(i) oskarżonego(/ych): Wejperson.fg
Powód skargi: Brak szacunku do nowego gracza.
Data zdarzenia: 09.12.2025
Dowody: [2025-12-09 22:49:31] [Output] : ZostaĹ‚eĹ› wyrzucony z serwera!
[2025-12-09 22:49:31] [Output] : Osoba wyrzucajÄ…ca: Wejperson.fg
[2025-12-09 22:49:31] [Output] : PowĂłd: Bezsensowne reporty

Opis sytuacji: Witam, dostałem kare za "prowokacje" niestety jak próbowalem sie dowiedziec z jakich moich wiadomosci wynika ta "prowokacja" napisalem reporta. Zostal odrzcuony, i tyle było slychac, wiec napisalem poraz kolejny. Znow został odrzucony, troche dziwne ze ktos inny akceptuje reporty niz ten kto nadal kare, nie wiem gdzie lezy problem w pokazaniu za co dana kara zostala nadana. Z czego to wynika? Moze chcesz mi powiedziec ze czasu nie masz? 

Edytowane przez Gadzet
  • Haha 4

Witam. Kary nie dostałeś ode mnie więc powinieneś to wyjaśniać z osobą, która karała Ciebie na serwerze. Wysyłałeś kilka reportów o to samo, osoba karająca to widziała i chciała Ciebie kickować ale zrobiłem to ja, nie wiem czy ci odpisała czy nie. Ja tylko odrzucałem raporty, pozdrawiam i miłego wieczoru.

Edytowane przez Wejperson.fg
  • Super 1
  • Złość 1

U, nikt oprócz ciebie nie zaakaceptoal moich reportów, Osoba karajaca chciała mnie kickowac mówisz? A to ciekawe dosyć. 

Poleciłbym wprowadzić jakąś komunikację pomiędzy członkami administracji, obyło by się bez dziwnych sytuacji tak jak ta. Wystarczyło by przekazać osobie nadające karę, „ty słuchaj ten gracz chce to i to, weź mu odpisz” a nie zostawiać gracza bez żadnej odpowiedzi. Pozdrawiam 

12 minut temu, Gadzet napisał:

U, nikt oprócz ciebie nie zaakaceptoal moich reportów, Osoba karajaca chciała mnie kickowac mówisz? A to ciekawe dosyć. 

Poleciłbym wprowadzić jakąś komunikację pomiędzy członkami administracji, obyło by się bez dziwnych sytuacji tak jak ta. Wystarczyło by przekazać osobie nadające karę, „ty słuchaj ten gracz chce to i to, weź mu odpisz” a nie zostawiać gracza bez żadnej odpowiedzi. Pozdrawiam 

W tym momencie siedzieliśmy na tym samym kanale głosowym i bardzo dobrze wie jakie raporty wysyłałeś. Jeżeli chodzi o to, że tylko ja akceptowałem raporty - prawda, byłem szybszy więc brałem ja. Pozdrawiam

• Auć 1

2 minuty temu, Wejperson.fg napisał:

W tym momencie siedzieliśmy na tym samym kanale głosowym i bardzo dobrze wie jakie raporty wysyłałeś. Jeżeli chodzi o to, że tylko ja akceptowałem raporty - prawda, byłem szybszy więc brałem ja. Pozdrawiam

No widzisz, siedzieliście razem na kanale, pytanie było proste, zapewne logi moje mial otwarte, wystarczyło podesłać sobie na pm, 10sek roboty, mimo to wyrzucono mnie z serwera bez odpowiedzi.

Tak jak pisałem wyżej - ja tylko odrzucałem raporty. Wyjaśnić powód kary należał nie do mnie tylko do osoby, która cię karała. Poza tym z tego co wiem to powód kary został ci wyjaśniony. Myślę, że wszystko wyjaśniłem.

Pozdrawiam i miłego wieczoru

• Super 1
  • Auć 1

W dniu 10.12.2025 o 00:11, Wejperson.fg napisał:

Tak jak pisałem wyżej - ja tylko odrzucałem raporty. Wyjaśnić powód kary należał nie do mnie tylko do osoby, która cię karała. Poza tym z tego co wiem to powód kary został ci wyjaśniony. Myślę, że wszystko wyjaśniłem.

Pozdrawiam i miłego wieczoru

Dlaczego więc odrzucasz reporty, które nie dotyczą Ciebie i nie znasz sytuacji? Dlaczego nie dasz zrobić tego supporterowi, który pierwsze primo jest online, drugie primo zna cały kontekst sytuacji?

Skoro gracz chce dowiedzieć się za co otrzymał karę to w Waszym obowiązku jest mu to jakkolwiek wskazać, chociażby godzinę naruszenia regulaminu tak aby mógł sprawdzić to sobie sam.

W związku z powyższym administrator zostanie ukarany wewnętrznie, skarga zostaje przyjęta. 

• Super 2
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.