Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na pracownika Kamilo45

kapi_3321
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick oskarżonego/nych: @Kamilo45
  • Data oraz godzina zajścia incydentu: 08.12.2025 godz 14:42 
  • Opis sytuacji: Oskarżony dał utrudnienia w LS na dzielnicy Market, zdarzenie miało sytuacje plam oleju albo dziury  w drodze ale można to na ss zobaczyć, gdy podjechałem z moim kolegą bliżej okazało się, iż oskarżony nie zabezpieczył miejsca zdarzenia tylko siedział w wozie. Po chwili gdy ja i mój kolega się cofneliśmy naszym pojazdem którym akurat jechaliśmy w celu takim bym mógł sprawdzić nick tego strażaka i się okazało że on w momencie gdy podjechaliśmy drugi raz to miał Status S2, zabezpieczeń dalej nie było a nasz bohater sytuacji dalej siedział w swoim pojeździe
  • Dowody odnośnie sprawy: https://imgur.com/a/eY9lmcW 
  • Proponowana kara: niech zarząd wymyśli karę 
  • Coś od siebie: Pozdrawiam serdecznie i liczę na sprawiedliwą ocenę skargi przez zarząd frakcji SAFD
  • Haha 6
  • Auć 1
  • Lubię to! 1
  • Nie lubię tego 1

Po pierwsze pierw zabezpieczyłem miejsce i okazało się że to dziura po czym usunąłem zabezpieczenia oraz zjechałem na pobocze żeby usunąć zgłoszenia itp i później przyjmowałem kolejne zdarzenia oraz wypisując zdarzenia na frakcji . Także dziękuje za skargę@kapi_3321

Edytowane przez Kamilo45
  • Super 1

Witaj @kapi_3321,
Dziękujemy za nadesłanie skargi na naszego pracownika.

Nie widzę, ile dokładnie trwało pozostawienie utrudnienia, dlatego proszę @Kamilo45 o przesłanie logów z tego dnia na kanale frakcyjnym Discord, na którym został oznaczony. Po przejrzeniu dowodów zdecydujemy o dalszym przebiegu skargi, choć nie wydaję mi się, aby trwało to długo oraz sama waga skargi jest mała. Oczekujemy na logi!

Pozdrawiam
Reiji_Sakamaki
Fire Chief
Profil | San Andreas Fire Department

67207258_przedziaka.png.7dec63683c953122854fdff7af57b638.thumb.png.4ed13b4d4238f04b08cab3445cef939b.png

podpisreiji.png.36b639ab1c4ca89b82bf1da52f5e9f42.png

Edytowane przez Reiji_Sakamaki
  • Super 2

Witaj @kapi_3321,
Dziękujemy za nadesłanie skargi na naszego pracownika.

Zgodnie ze standardami, pracownik nie popełnił błędu. Z logów, które zostały mi przesłane wynika, że o godzinie 14:41:26 pracownik usunął wszystkie zabezpieczenia, a utrudnienie usunął dokładnie o godzinie 14:43:20. Będąc całkowicie szczery pracownik nie poniesie żadnych konsekwencji za to, ponieważ jest to mały okres czasu, a w tym czasie poprawiał sprawy wewnętrzne, które są wymagane od razu - dlatego wykonał wszystko jak należy, a samą skargę odrzucam!

Pozdrawiam
Reiji_Sakamaki
Fire Chief
Profil | San Andreas Fire Department

67207258_przedziaka.png.7dec63683c953122854fdff7af57b638.thumb.png.4ed13b4d4238f04b08cab3445cef939b.png

podpisreiji.png.36b639ab1c4ca89b82bf1da52f5e9f42.png

• Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.