Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WuLei

walu*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 108564
Login: walu*
Nick oskarżonego: WuLei
Powód skargi: oszustwo na pojazd 
Data zdarzenia: 1.11.2025
Dowody: na screenie ponizej
Opis sytuacji: Gracz przed zakupem poinformował mnie, że pojazd który mi sprzedaje jest w pb. Po zakupie zobaczyłem że tak naprawde jest w dieslu.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: na screenie ponizej
image.png.008c7cbe83fb757ec8e9f735498a8a91.pngimage.png.55af256cf0e055fe8d71bbe5939712b6.png

• Haha 1

Oczywiscie, czekam na decyzje Pana administratora, nie dogaduje sie z ludzmi co zglaszaja za byle bzdety i nie potrafia sie na priv dogadac. Pozdrawiam 

ps. ta wiadomosc byla napisana przed tym jak postanowiles laskawie do mnie napisac po kilku godzinach

Edytowane przez WuLei

Hej,

Widzę, że pojazd Tampa został sprzedany, a więc jedynym wyjściem z sytuacji jest zapłata ze strony @WuLei wynosząca 5.000$ na konto poszkodowanego.

Na wykonanie przelewu masz 48h. Jeśli gracza nie będzie w grze to przelewu dokonaj za pomocą UID: 108564 w banku serwerowym SF bądź LS.

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.