Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ sprzedane [L] Walton F-350 Classic od 0$

WafelTLD
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: WafelTLD
VUID/ID pojazdu: 36798
Model pojazdu: Walton F-350 Classic
Silnik pojazdu: Diesel (1.1dm³)
Przebieg pojazdu: 127673 km
Dodatki: Bodykit F-350 Classic, Felgi Twist (1078)
Sposób kontaktu: Forum, gra, Discord (wafeltld)
Dodatkowe informacje: Postanowiłem tak trochę zabawić się w Mikołaja, licka od 0$, fajna doniczka, świąteczny wygląd idealnie na wyprawy po zadania z kalendarza adwentowego.

Cena wywoławcza: 0$
Minimalna kwota przebicia: 1.000$
Data i godzina zakończenia licytacji: 03.12.2025 - 16:00

Zdjęcie pojazdu:
1942774886_GrandTheftAutoSanAndreasScreenshot2025_12.01-10_52_45.48(2).png.789b2e4b28fc669b4c37385643369805.png
410234230_GrandTheftAutoSanAndreasScreenshot2025_12.01-10_52_54.100(2).png.cdc4c06502dc525385a68b04dd9ecc38.png

Oświadczam iż zapoznałem się z regulaminem licytacji i zobowiązuje się wywiązać z obowiązujących mnie punktów: Tak

Zwycięzcą najwyraźniej jest @Semir_Gerkhan, choć musiałbym skonsultować chyba z administracją to czy tak można w minucie równoznacznej z zakończeniem się licytacji. Po prostu pierwszy raz ją robię i wolę mieć pewność. Ja skonsultuję, a ty podaj mi termin/czas kiedy będziesz dostępny na serwerze.

8 minut temu, WafelTLD napisał:

Zwycięzcą najwyraźniej jest @Semir_Gerkhan, choć musiałbym skonsultować chyba z administracją to czy tak można w minucie równoznacznej z zakończeniem się licytacji. Po prostu pierwszy raz ją robię i wolę mieć pewność. Ja skonsultuję, a ty podaj mi termin/czas kiedy będziesz dostępny na serwerze.

Spokojnie nie ma problemu czekamy na odpowiedź administracji kto wygrał.

• Super 1

11 minut temu, Semir_Gerkhan napisał:

Spokojnie nie ma problemu czekamy na odpowiedź administracji kto wygrał.

Po konsultacji z Senior Adm. @Klocek doszłem do rozstrzygnięcia, że jest to zgodne, że jesteś zwycięzcą licytacji. Jeśli jesteś na serwerze mogę nawet zaraz dokonać wymiany.

Edytowane przez WafelTLD
poprawka

1 minutę temu, WafelTLD napisał:

Po konsultacji z Senior Adm. @Klocek doszłem do rozstrzygnięcia, że jest to zgodne, że jesteś zwycięzcą licytacji. Jeśli jesteś na serwerze mogę nawet zaraz dokonać wymiany.

Będę koło godziny 21 dopiero na serwerze chociaż postaram się być wczesniej

• Super 1

3 minuty temu, Semir_Gerkhan napisał:

Będę koło godziny 21 dopiero na serwerze chociaż postaram się być wczesniej

Jeśli masz Discorda, możesz przed wejściem do mnie na nim napisać, po prostu tam mam powiadomienia niezależnie czy jestem przy komputerze, łatwiej będzie mi się kontaktować w sprawie samego spotkania na serwerze. Log z wymiany podam tutaj od razu po zaksięgowaniu wymiany.

✔ Zaakceptowałeś zaproszenie do wymiany. Trwa uruchamianie wymiany...
ⓘ Trwa dodawanie przedmiotu do wymiany...
✔ Pomyślnie dodano pojazd o VUID 36798 do wymiany.
ⓘ Kontrahent Semir_Gerkhan dodał 12,000$ do wymiany.
ⓘ Trwa weryfikacja poprawności danych...
ⓘ Kontrahent Semir_Gerkhan zaakceptował propozycję wymiany.
✔ Zaakceptowałeś propozycję wymiany.
ⓘ Trwa przetwarzanie wymiany...
ⓘ Otrzymałeś:
  -- Gotówkę: 12,000$
ⓘ Oddając:
  -- Pojazd: Walton (ID: 36798)
✔ Wymiana zakończona sukcesem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.