Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Pochwała na @Mioszek

ropadek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: ropadek
Nick pracownika: @Mioszek
Data zdarzenia:  30.11.2025 1:20
Opis zdarzenia: Jako mieszkaniec Osiedla tetniącego życiem nie opodal kutrów, zauwazłym przed moją posesją dziure w jezdni. Niezwłocznie zawiadomiłem odpowiednie służby, po czym przyjechał pracownik waszej korporacji. Niezmiernie miło mi było widzieć jak coś na czym można nie tylko wybić sobie zeby, ale też poniszczyć opony znika w mgnieniu oka. Cała akcja była bardzo szybka, odpowiednie zabezpieczona oraz czynności wykonywanej pracy były bardzo dobre. Bóg zapłać że posiadacie takich ludzi, przez to miasto staje się nie tylko piękniejsze ale i również bezpieczniejsze. Jak najbardziej pochwalam takie zachowanie poniżej pozwoliłem sobie uwiecznić te chwilę fotografiami 😉 Ponżej załączam odpowiednie pliczki, niestety mój aparat sie wykrzaszył i nie pokazał po kolei tych owocnych zdarzeń 😕 
Dowody: https://imgur.com/a/nB3BXQn

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.