Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

panmietek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: panmietek
Nick(i) oskarżonego(/ych): Kjer0
Powód skargi: Niesłusznie nałożona kara.
Data zdarzenia: 28.11.25
Dowody: https://imgur.com/a/JqMQjPp
Opis sytuacji: Gracz Speciarz zatrzymał się na bramkach, które były u mnie otwarte więc się zastanawiałem o co biega kilka sekund później uderzył w mój pojazd. Zrozumiałbym sytuację gdyby napisał abym się cofnął zanim uderzy ale napisał po kolizji. W tamtym momencie się zirytowałem więc chciałem, żeby zapłacił za szkody. Napisał, że płacić nie zamierza długo się nie zastanawiając postanowiłem za nim jechać aby rozwiązać sytuację nie chciał się zatrzymać. Wykonałem hamowanie przed nim ale z takim wyprzedzeniem aby miał czas na reakcję zjechał więc myślałem, że będzie skory zapłacić. Nie był wtedy odjechałem po kilku minutach dostałem zakaz prowadzenia na 3 godziny z powodem taran, blokowanie drogi. Napisałem więc do gracza Kjer0 o co chodzi na co dostałem odpowiedź, iż widział klip rozmawiałem z Panem kilka dobrych chwil rozmowa nic nie wniosła z naszej strony.

• Haha 4

Widzisz pracownika SARA na bramkach, który się cofa. Co robisz? Stoisz i w sumie tyle. Gdy próbował wycofać na tyle, żeby skrypt złapał ponowne podjechanie do bramek, doszło do waszej kolizji. Nie zrobił to intencjonalnie, ani celowo. Fakt, odsunąłeś się troszkę, z naciskiem na troszkę. Potem zamiast napisać reporta i dołączyć to nagranie, które dołączyłeś do skargi stwierdziłeś, że super pomysłem będzie brake check przed maską służbowego Premiera. Czy doszło do blokowania drogi? Doszło. Czy doszło do taranu na pracowniku SARA? Jak najbardziej. 

W dowodzie dostarczonym administracji jest dalsza część sytuacji.

• Super 3

Jeżeli chodzi o blokowanie drogi czyli tego brake check można by było to uznać, ale taranu tutaj nie widzę, dalszego nagrania nie miałem, ponieważ kara została nałożona po czasie większym, niż ten który mam ustawiony na klipy dlatego też nie ma dalszej części. Wracając do wycofania się nie wiedziałem, że bramki są zamknięte bo u mnie były otwarte.

16 godzin temu, panmietek napisał:

Wracając do wycofania się nie wiedziałem, że bramki są zamknięte bo u mnie były otwarte.

W tej sytuacji powinieneś zachować kulturę na drodze i cofnąć z grzeczności, ewentualnie później za prośbą Speciarza. 

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.