Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem M3frannek

Nitzur
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

n

Witam szanowny serwer ProjectRPG! Z tej strony Starszy Dziennikarz @Nitzur z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przedstawię Wam wywiad z dość nietypową osobą. Osobą, która zdołała zdobyć więcej kar w niecałe dwa lata swojej rozgrywki, niż większość graczy przez ponad trzy lata. Poznajcie @M3frannek. Zapraszam do przeczytania!

vgC1HDp.png

N: @NitzurM: @M3frannek

N: Witam, z tej strony Starszy Dziennikarz @Nitzur z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
M: Oczywiście, że udzielę Ci wywiadu. Z wielką przyjemnością!

N: Najpierw przedstaw się, aby czytający mógł Cię lepiej poznać.
M: Hej, nazywam się Franek, mam 16 lat i pochodzę z Podkarpacia. Interesuję się motoryzacją oraz różnymi rodzajami wyścigów. Na serwerze słynę ze swoich pościgów, a także z wysokich kar związanych z utratą prawa jazdy. Często w tej społeczności uczestniczę w wydarzeniach organizowanych przez Racing Club i biorę udział w ucieczkach przed frakcją San Andreas Police Department.

r4

N: Jak zaczęła się Twoja przygoda z platformą Multi Theft Auto? Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG?
M: Na platformie MTA:SA zacząłem grać w 2019 roku na różnych serwerach. Po trzech latach gry zrobiłem przerwę od Multi Theft Auto. Gdy wróciłem, natknąłem się na serwer ProjectRPG. Na serwerze zacząłem swoją przygodę na początku 2024 roku.

N: Na serwerze spędziłeś 2690 godzin. Co udało Ci się osiągnąć na serwerze przez tyle godzin?
M: Na serwerze osiągnąłem dosyć sporo, lecz majątku nie mam zbyt dużego. Posiadam jedno wartościowe auto o nazwie Cheetah. Bardzo dobrze mi się z niego korzysta.

r1

N: Widzę, że jesteś częścią organizacji boyzz. Co skłoniło Cię do podjęcia takiej decyzji i czy przed tą organizacją należałeś wcześniej do jakiejś innej organizacji?
M: Myślę, że wybrałem tę organizację dlatego, że bardzo ciężko jest się do niej dostać. Panuje w niej przyjazna atmosfera, posiadamy ciekawą flotę pojazdów oraz świetnych członków, jak i sam zarząd.

N: Czy zechciałbyś podzielić się jakąś śmieszną historią z serwera?
M: Jest pewnie wiele śmiesznych historii, ale zbytnio ich nie pamiętam.

N: To by było na tyle! Dziękuję Ci za rozmowę. Czy chciałbyś na koniec kogoś pozdrowić?
M: Oczywiście, na początku chciałbym pozdrowić: @Domanu, @LysyJoe, @Paweel, @muffomdosiebie, @dercia, @mariuszek1234, @Nudy997*dm, @Kartun, @bolkaa, @n1m3k. oraz resztę, której nie chcę wymieniać, ponieważ za bardzo bym się rozpisał i najlepszą w historii organizację boyzz.

r6

5V20MaL.png

pjgdEhb.png

N: Coca-Cola czy Pepsi?
M: Coca-Cola.

N: McDonald's czy KFC?
M: McDonald's.

N: Koszykówka czy Piłka nożna?
M: Koszykówka.

N: iOS czy Android?
M: iOS.

N: CS2 czy Fortnite?
M: CS2.

r3

5V20MaL.png

To by było na tyle! Dzięki za przeczytanie wywiadu. Do następnego, cześć!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

vMv0dt6.pngIE1EcvT.png

Edytowane przez Nitzur
  • Super 9

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.