Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Sergeant II ToKrawczyk

shvky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

BLbS88k.png

mSu4qkK_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Starszy Publicysta @shvky z Redakcji Prasowej Project News. Dziś mam przyjemność przedstawić Wam wywiad z Sergeantem II @ToKrawczyk. Zapraszam Was do poznania tej ciekawej persony!

LKZ38Vt_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

s: @shvky | T: @ToKrawczyk

s: Witam, z tej strony Starszy Publicysta @shvky z Redakcji Prasowej Project News. Czy byłbyś chętny udzielić mi wywiadu?
T: Witaj! Oczywiście, że tak.

s: Na początek opowiedz coś o sobie naszym czytelnikom.
T: Cześć, na początku chciałbym podziękować za zaproszenie, a teraz przejdźmy do sedna. Nazywam się Miłosz, mam 26 lat i pochodzę z Legnicy. Moje główne zainteresowania to parostatki oraz twórczość pana Krzysztofa Krawczyka.

EuNDM19.png

s: Skąd wziął się pomysł na Twój nick?
T: Wiesz co, podczas którejś imprezy, jeszcze za czasów studiów, mój dobry przyjaciel przekręcił moje nazwisko. Oczywiście był w pełni „trzeźwy”. Kontynuując, na tyle mu się to przejęzyczenie spodobało, że chodził za mną do końca imprezy i ciągle tak na mnie wołał. Ksywka ostatecznie przyjęła się wśród grupy moich znajomych i została ze mną do dziś, stąd ten nick na serwerze.

s: Super! Jak rozpoczęła się Twoja przygoda z Multi Theft Auto oraz serwerem ProjectRPG?
T: Parę lat wstecz, po zamknięciu PYLife'a, grałem na serwerze konkurencyjnym. Spędziłem tam blisko tysiąc godzin, jednak nie związałem się ze społecznością na tyle, aby zostać na dłużej. W momencie, gdy straciłem swojego tunera, odpuściłem sobie serwer i zrobiłem sobie półroczną przerwę. Jednak miłość do MTA nie minęła mi, jak uprzednio zakładałem, więc wraz z koleżanką zaczęliśmy szukać losowych serwerów w przeglądarce. Tak oto trafiłem na ProjectRPG. Gdy wszedłem, poczułem na nowo chęć do gry i tak tutaj przesiaduję już ponad 4 lata.

s: Rozumiem. Na serwerze masz już przegrane przeszło 3500 godzin, to bardzo spora ilość. Co udało Ci się osiągnąć majątkowo przy takiej liczbie?
T: Szczerze, majątku to nie mam wcale aż tak dużego. Klasyfikuje się on w okolicach 3-4kk obecnie. Jest to spowodowane tworzeniem projektów pojazdów z salonów od zera oraz utratą tunera. Warto dodać, że robiąc sobie dłuższą przerwę jakoś rok temu, oddałem prawie 2kk majątku na WOŚP. Nigdy jakoś te pieniążki nie trzymały mi się portfela, haha.

s: Widzę, że jesteś członkiem organizacji Fama Et Gloria. Opowiedz nam coś więcej o tej organizacji.
T: Uprzednio byłem członkiem, jak i V-Liderem w organizacji Network Trouble. Tworzyliśmy jedną z największych ekip na serwerze. Po czasie organizacja upadła przez brak czasu większości członków – wiadomo, dorosłe życie i te sprawy. Z tego miejsca pozdrawiam starą ekipę NT, serduszka dla Was! Zdecydowałem się zmienić otoczenie, a że miałem okazję poznać paru chłopaków z Famy we frakcji San Andreas Police Department, ostatecznie wybór padł na nich i szczerze tego nie żałuję. Organizacja jak organizacja, grupa znajomych, którzy w wolnym czasie spędzają czas na MTA i nie tylko. Ekipa na nowo obudziła we mnie chęć do gry na serwerze, za co jestem im ogromnie wdzięczny. Poza tym, to wspaniali ludzie!

DAXBmJ5.png

s: Jesteś aktualnie funkcjonariuszem San Andreas Police Department na stopniu Sergeant II. Czy mógłbyś opowiedzieć nam o swoich obowiązkach w tej frakcji?
T: Zgadza się, we frakcji jestem już jakoś dwa lata z przerwami. Poza czynnym pełnieniem służby, jestem również członkiem FTO, więc prócz pościgów oraz dbania o porządek na drogach naszego serwera, rozwijam aspirantów, którzy chcą wstąpić w nasze szeregi.

s: Wspomniałeś o swoim członkostwie w zespole FTO. Rozwiniesz, czym konkretnie się zajmujecie?
T: Głównym założeniem tej dywizji jest prowadzenie szkoleń dla nowych, jak i pełnoprawnych już członków San Andreas Police Department. Dbamy o to, aby członkowie naszej frakcji prezentowali godny poziom wiedzy podczas przeprowadzanych akcji oraz, w razie problemów czy braków, zapewniamy pomoc w postaci szkoleń powtórkowych.

EjBTJ3X.png

s: Dlaczego wybrałeś akurat frakcję San Andreas Police Department?
T: Frakcja oferuje spory wachlarz możliwości na służbie, od pościgów po akcje RP. Uwielbiam czynnie spędzać czas na serwerze, a nie farmić minutki, ślepo jeżdżąc po mapie. Stąd decyzja o tej konkretnej frakcji. Próbowałem prawie w każdej. Ostatecznie tutaj odnajduję się najlepiej.

1A3OxOp.gif

s: Jakie czynności najbardziej lubisz robić podczas swojej służby w San Andreas Police Department?
T: Osobiście uwielbiam akcje RP oraz momenty, w których współpracujemy z innymi frakcjami. Z natury jestem typowym ekstrawertykiem, także kontakt z innymi ludźmi i poznawanie nowych osób sprawia mi największy fun z gry.

s: Czy uważasz, że frakcja San Andreas Police Department ma dobry wpływ na rozgrywkę na serwerze?
T: Oczywiście. Poza zabezpieczaniem miejsc RP oraz dbaniem o porządek na drogach, dbamy przede wszystkim o atrakcje w postaci pościgów dla tej „kryminalnej” części naszej społeczności. Każda frakcja jest tak naprawdę potrzebna. Gdyby ich nie było, to serwer opierałby się głównie na pracach dorywczych, co na dłuższą metę byłoby strasznie nudne.

s: Co byś zmienił we frakcji San Andreas Police Department?
T: Nic a nic. Uważam, że obecny zarząd doskonale wywiązuje się ze swoich obowiązków.

fqX4sZR.gif

s: Planujesz kiedyś dołączyć do jakiegoś biznesu serwerowego? A może już w jakimś byłeś?
T: Szczerze, próbowałem i to nie jest dla mnie. Poza tym mam już swoje lata i nie mam tyle wolnego czasu, aby sobie na to pozwolić.

s: Z tego, co udało mi się dowiedzieć, byłeś w administracji serwera na randze Moderatora. Z czym wiązało się Twoje odejście?
T: Sprawy prywatne oraz głupota. Pomimo jednak paru niedotrzymanych obietnic, planuję ponownie zasilić szeregi ekipy serwerowej. Z niecierpliwością wyczekuję kolejnej rekrutacji!

s: Pamiętasz dzień, w którym przeczytałeś swój nick widniejący na liście osób przyjętych do administracji na rangę Supportera?
T: Oczywiście, dostałem się dopiero za trzecim razem i jako ostatni ze starej ekipy Network Trouble. Nie czułem jakichś skrajnych emocji, jednak poczułem się w pewnym stopniu wyróżniony na tle innych graczy, co sprawiło mi ogromną satysfakcję.

M1bvMUq.png

s: Zapadła Ci w pamięci jakaś sytuacja z czasów, kiedy byłeś członkiem administracji?
T: Chętnie opowiedziałbym parę historii. Jak wspomniałem, planuję wrócić, więc dla swojego dobra pominę to pytanie.

s: Co według Ciebie wyróżnia ProjectRPG od innych serwerów na polskiej scenie Multi Theft Auto?
T: Przede wszystkim społeczność. Na żadnym innym serwerze podczas startu swojej przygody nie spotkałem się z tak dużą empatią ze strony innych graczy. Dzięki temu mogłem rozpocząć swoją rozgrywkę, nie tracąc zbyt dużo czasu na czynności, które tylko by mnie odrzuciły od serwera.

PsgzLPz.png

s: Czy masz jakieś rady dla graczy, którzy dopiero rozpoczynają swoją rozgrywkę na serwerze?
T: Wbijajcie aplikację transportową, nie pożałujecie!

s: Super, dziękuję Ci bardzo za wywiad! To by było na tyle pytań ode mnie. Chciałbyś kogoś pozdrowić lub przekazać coś społeczności ProjectRPG?
T: Również dziękuję, to było przyjemne doświadczenie. Żeby zbędnie nie przedłużać, pozdrawiam wszystkich czytelników, starych, jak i obecnych znajomych, a w szczególności @SprytsBeng.

pjgdEhb.png

s: Infernus czy Turismo?
T: Infernus.

s: Kurier czy Lawety?
T: Lawety.

s: Audi czy BMW?
T: BMW.

s: Solo czy Z ekipą?
T: Z ekipą.

s: Pościg czy Patrol?
T: Pościg.

s: SAFD czy SAMD?
T: SAMD.

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim za przeczytanie do samego końca wywiadu z @ToKrawczyk. Zachęcam oczywiście do przeczytania innych materiałów Redakcji Prasowej Project News!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

VSnltcG.pngIE1EcvT.png

Edytowane przez Veirdness
  • Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.