Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Błąd cd16

JohnyMilioner
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1. Pobierz to i uruchom jako administrator (https://mirror.multitheftauto.com/mtasa/utils/servicing.bat) Następnie uruchom ponownie komputer i zobacz czy zadziałało. 
>jeśli zadziałało - graj i baw się dobrze

>jeśli nie zadziałało - spróbuj wyłączyć wszelkie antywirusy (bo z tego co się dowiedziałem to ten błąd oznacza, że coś blokuje MTA.)

Daj znać czy problem został rozwiązany.

8 godzin temu, JohnyMilioner napisał:

kiedy naprawicie mi ten bład mam dlugi do splacania a na internecie z telefonu mam 500 pingu😡

Wydaje mi się, że błąd nie jest ze strony serwera tylko u ciebie lokalnie, tym bardziej jak mówisz że działa ci na internecie z telefonu, a nie działa na domowym. Najlepiej poprzeglądać forum mta i tam może znajdzie się jakaś odpowiedź od supportu.

W dniu 1.12.2025 o 14:53, JohnyMilioner napisał:

image.thumb.png.c7f8301fa82a8cf9542f170797fe6c29.png

Tak jak mówiłem, late packety. Pakiety są odbierane z opóźnieniem.

To jest wina Twojego internetu domowego, serwer nie jest w stanie nic na to zaradzić. Zalecam zmianę internetu, bądź korzystanie z internetu mobilnego.

Edytowane przez Vajtekk.vnd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.