Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Szoferem frakcji SATC - GhostTownPL

Veirdness
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

G1G7WzS.png

mSu4qkK.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Kierownik @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam wywiad z Szoferem frakcji San Andreas Transport Corporation @GhostTownPL. Przygotujcie swoją ulubioną kawę lub herbatę, a ja serdecznie zachęcam Was do przeczytania tego materiału!

LKZ38Vt.png

V: @Veirdness | G: @GhostTownPL

V: Uszanowanie, Kierownik @Veirdness z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić wywiadu dla naszej redakcji?
G: Oczywiście, że tak.

V: Wspaniale! Na początku naszej rozmowy chciałabym Cię prosić o to, żebyś przedstawił się naszym czytelnikom i opowiedział coś o sobie.
G: Witam wszystkich! Mam na imię Artur, ale każdy kojarzy mnie z nicku @GhostTownPL. Pochodzę z niewielkiego miasta położonego między Katowicami a Krakowem, mianowicie z Jaworzna. Pracuję w firmie jako frezer, a po pracy zajmuję się remontem w domu.

7FluLku.gif

V: Czy masz jakieś hobby lub zainteresowania, którymi chciałbyś się podzielić?
G: Moje główne zainteresowania to militaria, wszelakie nowinki w klasyfikacji broni, jak również broń palna, co powoduje szerokie zainteresowanie ASG. Dodatkowo interesuję się również motoryzacją lat 80. i 90. oraz grami komputerowymi. Lubię pograć sobie w różne gry, od strzelanek po strategie. Moje hobby jest związane ze stylem życia introwertyka, czyli leżeniem i siedzeniem w samotności w pięknych miejscach w Polsce.

V: Co sprawiło, że zainteresowałeś się tematyką militarną?
G: Militariami zainteresowałem się już w wieku 15 lat, kiedy poznałem grę „Project I.G.I.”. Była to trudna gra pod względem wykonywania misji. Następnie przyszedł czas na grę „ArmA 2”, tryb DayZ. Kiedy skończyłem 17 lat, pracowałem już jako pomocnik sklepowy czy ochroniarz obiektów na imprezach i zauważyłem, że w okolicy pojawiła się grupa ASG i w ten sposób mijały mi weekendy ze znajomymi. Po szkole był jeszcze mały epizod z wojskiem, ale nie chcę na ten temat rozmawiać.

V: Jaka gra komputerowa zapadła Ci najbardziej w pamięć i czy Twoim zdaniem gry z przeszłości mają więcej nostalgicznego klimatu niż te aktualne?
G: Mam jedną grę, do której zawsze wracam, czy to myślami, czy ponawiając rozgrywkę. Jest to trylogia gier: „S.T.A.L.K.E.R.” oraz „Metro”. Z kategorii strategii lubię również: „Europa Universalis IV” i „Command & Conquer”. Oczywiście, dawniej gry miały sens i długo ogrywało się samą fabułę. Pamiętam, kiedy Internet nie był powszechny, chodziło się do kolegów pograć, czy to w „Warcrafta III”, czy w inne tytuły tamtych lat. Były zawody, kto przejdzie szybciej, rozmowy na tematy: „Wpadniesz do mnie po szkole i pomożesz mi z misją?” lub inne tego typu zagajenia, by tylko się spotkać po szkole. Dzisiaj tego nie ma i nie będzie, gdyż Internet jest już tak wszechobecny, że mało ludzi gdzieś wychodzi. Widzę to po siostrzeńcach lub bratankach. Rzadko widzi się dzieci poza domem, gdzieś na placach zabaw czy biegających koło bloków, ale przechodząc do sedna sprawy, to stare gry miały więcej fabuły, więcej rozgrywki i sporo dodatkowego contentu, którego dziś brakuje. W momencie kupowania gry za 300 złotych (nie licząc gier multiplayer), masz maksymalnie 4 godziny rozgrywki. Dlatego wolę kupić jakieś gry singleplayer w przedziale od 30 do 90 złotych, które mają fabułę pomiędzy 10 a 20 godzin.

JZBlzTb.png

V: Który samochód z lat 80. i 90. jest Twoim ulubionym i dlaczego?
G: Gdybym miał wybierać, zdecydowałbym się na model 911 marki Porsche z rynku europejskiego ze względu na jego elegancki wygląd z tamtych lat, natomiast z rynku azjatyckiego wybrałbym Nissana Skyline R32 GT-R.

V: Jeśli miałbyś zdecydować, jakie miejsce pasuje do introwertycznego stylu życia, to co by to było i dlaczego?
G: Nie jestem w stanie wypowiedzieć się na temat każdego, więc wypowiem się tylko za siebie. Marzy mi się domek w słonecznych Stanach, a dokładnie w Kalifornii lub Teksasie. Dom na uboczu gór, z widokiem na naturę, z dala od ludzi, by mieć święty spokój od szumu miast i zbytecznego spotykania się z ludźmi.

V: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG? Znalazłeś go sam, czy może ktoś Ci go polecił?
G: Do Projecta przekonał mnie znajomy z innego serwera o nicku Skipowski, z którym siedziałem w tamtym czasie na kanałach. Po jego odejściu z tamtego miejsca przeniósł się tu i opowiadał mi o zaletach tej społeczności. Stwierdziłem, że nadszedł czas i oto pojawiłem się na serwerze dnia 31 października 2021 roku.

V: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze i jak je wspominasz?
G: Moje początki wyglądały dość ciekawie już na samym początku. W pierwszym dniu zarobiłem na swój pierwszy pojazd, którym był Elegant. Następnie wraz z kolegą udaliśmy się do pracy drwala, co zaowocowało sporym zarobkiem. Po jakimś czasie zauważyłem rekrutację do frakcji SAPD, ale nie miałem wystarczającej liczby godzin, co w jakiś sposób zmobilizowało mnie do aktywności. Po kilku dniach dowiedziałem się, że moje podanie zostało pozytywnie rozpatrzone i tak leciały dni, miesiące oraz lata na serwerze.

V: Jak wyceniasz swój aktualny majątek? Co się w nim znajduje?
G: Mój majątek serwerowy oscyluje w granicach 8-10kk. Opiera się on głównie na samochodach, z czego jestem posiadaczem czterech aut, które są pierwszymi egzemplarzami na serwerze. Są to pojazdy: Willard Sedan, Sunrise Kombi, Stanier oraz Feltzer GT. Posiadam również Schaftera i pomniejsze projekty, które planuję ulepszać lub rozszerzać swój garaż o nowe nabytki.

Qww4Mbi.png

V: Czy posiadasz jakiś cel, który chciałbyś zrealizować na serwerze?
G: Cel, który posiadam na serwerze, jest ciężki i monotonny do zrealizowania, ponieważ jest on spowodowany ciągle zwiększającą się ilością pojazdów, które wyglądem bardzo mi się podobają. Chciałbym również kiedyś spróbować swoich sił w administracji serwera, ale nie mogę się przełamać, jeśli chodzi o rekrutację.

V: Czy jest coś, co chciałbyś dodać, usunąć lub zmienić na serwerze?
G: Jedną z rzeczy, jaką chciałbym zmienić, jest wprowadzenie jakichś nowości w zakresie modyfikacji pojazdów, np. felg lub bodykitów w pojazdach zapomnianych, takich jak Contander lub inne pojazdy terenowe, ponieważ brakuje mi typowych pojazdów off-road.

V: Co skłoniło Cię do wyboru frakcji San Andreas Transport Corporation?
G: Głównym zajęciem w tamtym czasie było robienie aplikacji transportowej. Stwierdziłem, że SATC to frakcja zajmująca się transportem ludzi z punktu A do punktu B, więc postanowiłem napisać podanie. Napisałem je i się dostałem. Tak oto jestem.

gM4mRsY.png

V: Jakie są Twoje główne obowiązki w roli Szofera?
G: Nasza frakcja głównie zajmuje się przewożeniem osób z punktu A do punktu B. Ewentualnie, jeśli posiadamy odpowiednie szkolenia, świadczymy również wynajem pojazdów, takich jak limuzyna jako eskorta VIP, przewóz autobusem lub transport lotniczy, który uważam za najlepszy.

V: Jak oceniasz atmosferę, która panuje we frakcji?
G: Uważam, że atmosfera we frakcji jest przyjazna i wesoła. Z każdym można porozmawiać na różne tematy.

V: Gdyby nie frakcja San Andreas Transport Corporation, to gdzie byś siebie widział?
G: Szczerze mówiąc, byłbym już w innej grze, a na ProjectRPG wchodziłbym tylko po dzienne, ewentualnie popracować godzinę lub dwie, bo byłbym zajęty graniem w inne tytuły.

V: Odchodząc od Multi Theft Auto, grasz jeszcze w coś innego?
G: Oczywiście, że tak. Gdybym grał tylko w jeden tytuł, to bym się bardzo szybko znudził. Główne gry, w które gram, to: „DayZ”, „Farming Simulator 22” (czasami 25, ale to w ekipie), strategie takie jak: „C&C Generals”, „Tiberium Wars” lub „Euro Truck Simulator 2” oraz cotygodniowe dropy w „Counter-Strike 2”.

V: Jakie jest Twoje największe życiowe marzenie?
G: Moim głównym marzeniem jest posiadanie na własność pojazdu Nissan Skyline GT-R R32, jak również Porsche 911 Turbo z lat 80. Po dwóch latach spełniłem swoje marzenie o tym, by mieć własny dom, a niedawno zakupiłem nowe nieruchomości.

V: Co wniósł serwer do Twojego życia?
G: Sporo znajomości, jak i kilku wrogów, co jednak sprawia, że szala pozytywnych relacji przewyższa te złe, no i oczywiście wspaniale spożytkowane godziny wolne w swoim życiu.

V: Dobrze, zbliżamy się do końca naszego wywiadu. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
G: Osoby, które chcę pozdrowić, to serdecznych przyjaciół, z którymi gram codziennie w różne tytuły. Są nimi: @progenxd, jak również @Kujawski. Chciałbym pozdrowić również starych znajomych z frakcji SAPD: @CzouGu, @kepuszek, @KamiloLZK, @Kolo1324, @Themost, @emploi oraz @MunReY. Pozdrawiam całą frakcję SATC bez wyjątków – wszyscy jesteście wspaniali i nie zmieniajcie się! Pozdrowienia również ślę do wspaniałej i niezawodnej organizacji Immortal Dynasty. Pozdrawiam również oczywiście Ciebie, jak i cały Wasz biznes, który, jak widzę, ostatnimi czasy prężnie się rozwija i oby tak dalej!

raL2DnT.png

Dziękuję wszystkim czytelnikom za uwagę! Zachęcam również do zapoznania się z innymi treściami przygotowanymi przez naszych redaktorów w naszym wątku na forum.

S2Pihi5.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

IE1EcvT.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 13
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.