Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Comet - Hit czy Kit?

shvky
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

sL1S73U.png

M3o7SmR.png

Witajcie, z tej strony Starszy Publicysta @shvky z Redakcji Prasowej Project News. Witam Was w kolejnej odsłonie artykułu z serii „Hit czy Kit?”. Dziś przedstawię Wam pojazd o nazwie Comet. Pojawią się również wywiady z właścicielami tego modelu na serwerze. Zapraszam do czytania!

VDgjwdI.png

Pojazd marki Comet jest coraz częściej spotykanym pojazdem klasy sportowej na drogach San Andreas, dzięki swojemu charakterystycznemu wyglądowi nawiązującemu do starej 911 ze stajni Porsche. Model zyskuje coraz więcej miłośników dzięki niesamowitym osiągom w bardzo przystępnej cenie dla większości graczy. Przyciąga spojrzenia swoją sportową linią nadwozia oraz charakterystycznymi okrągłymi lampami z przodu.

Pojazd marki Comet możemy zakupić w salonie Downtown w San Fierro za kwotę od 370 000 do 380 000 dolarów, z silnikiem o pojemności 3200 cm³.

Możliwości tuningu wizualnego nie ma zbyt wiele, ponieważ dostępny jest jedynie bodykit (właściwie aż 10 różnych bodykitów) oraz felgi.

Osiągi Cometa:
Z seryjnego Cometa, bez żadnych ulepszeń, jesteśmy w stanie rozwinąć prędkość 185 km/h.
Po ulepszeniu silnika do maksymalnej pojemności, czyli 4400 cm³, maksymalna prędkość rośnie do 203 km/h.
Po dodaniu modyfikacji ECU V4 prędkość maksymalna wzrasta do 216 km/h.
Z zestawem ulicznym osiąga 234 km/h.
Z zestawem wyścigowym Comet osiąga 244 km/h.
Po zamontowaniu najdroższego, a jednocześnie nielegalnego do poruszania się po publicznych drogach, zestawu torowego, Comet rozwija prędkość aż 253 km/h.

LKZ38Vt.png

Do pierwszego wywiadu udało nam się złapać @(JozinZBazin).

WjYVn84.png

s: @shvky J: @(JozinZBazin)

s: Witam, z tej strony Starszy Publicysta @shvky z Redakcji Prasowej Project News. Czy byłbyś chętny udzielić wywiadu?
J: Siema! Oczywiście, że tak!

s: Opowiedz coś o sobie naszym czytelnikom.
J: Mam na imię Kamil i pochodzę z województwa warmińsko-mazurskiego. Na ProjectRPG gram od 1 stycznia 2021 roku.

s: Jak rozpoczęła się Twoja przygoda z MTA oraz serwerem ProjectRPG?
J: Zacząłem tu grać z polecenia znajomego, z którym grałem na innym serwerze. Powiedział, że jest tu fajny, rozwijający się nowy serwer. No i miał rację.

s: Od jak dawna posiadasz już Cometa w swojej kolekcji?
J: Cometa posiadam od około pół roku. Kupiłem go w wersji „czystej”, ponieważ wolę pojazdy robić sam, według własnego projektu i uznania.

Ulm9Lbi.png

s: Czy posiadasz w nim jakieś modyfikacje?
J: Comet z części mechanicznych posiada zestaw torowy, ECU4, Turbo V5 i gwintowane zawieszenie. Oryginalnie ma napęd AWD, więc nie było powodu montować modułu zmiany napędu. Pojazd posiada body 964 Popup Aero III. Jest to bardzo rzadki bodykit na serwerze, szczególnie z zamontowanym zdejmowanym dachem. Zamontowałem go, ponieważ Cometów w wersji GT jest mnóstwo, więc chciałem się wyróżnić. Auto jest w kolorze beżowym, z czekoladowymi lampami i czekoladowym rantem felg.

s: Dlaczego wybrałeś akurat Cometa?
J: Wybrałem ten samochód, ponieważ urozmaica moją kolekcję pojazdów. Świetnie jeździ, można nim fajnie polatać bokiem i polansować się bez dachu po słonecznym Las Venturas.

s: Traktujesz go raczej jako donicę, czy jeździsz nim na co dzień?
J: Jeżdżę nim na co dzień. Bardzo go lubię i często z niego korzystam podczas różnych przejażdżek.

YPGftcj.png

s: Super, dziękuję Ci bardzo za wywiad, to by było na tyle z pytań ode mnie. Chciałbyś kogoś pozdrowić lub przekazać coś społeczności ProjectRPG?
J: Ode mnie to tyle, dziękuję. Pozdrawiam organizację Midnight Racing!

XGwBbve.png

Następnym szczęśliwym posiadaczem Cometa jest @lil_toscik!

f0gTCmx.png

s: @shvky | L: @lil_toscik

s: Witam, z tej strony Starszy Publicysta @shvky z Redakcji Prasowej Project News. Czy byłabyś chętna na udzielenie wywiadu?
L: Hejka, z miłą chęcią!

s: Opowiedz coś o sobie naszym czytelnikom.
L: Poza życiem prywatnym, którym nie będę zanudzać, gram na ProjectRPG ze znajomymi i jestem we frakcji San Andreas Road Assistance. Lubię też grać w inne gry, ale to już zależy od nastroju.

s: Jak rozpoczęła się Twoja przygoda z MTA oraz serwerem ProjectRPG?
L: W 2023 roku zaczęłam grać na ProjectRPG oraz w MTA. Stało się to tak, że pewnego wieczoru weszliśmy ze znajomym na serwer, spodobało mi się i tak do dzisiaj prowadzę tu rozgrywkę.

s: Od jak dawna posiadasz już Cometa w swojej kolekcji?
L: W momencie wywiadu od około godziny, ale myślałam o nim od bardzo długiego czasu.

QcW7mln.png

s: Czy posiadasz w nim jakieś modyfikacje?
L: Tak, z takich istotniejszych ma zestaw wyścigowy, nitro i LPG. Ogólnie ma wszystko, co niezbędne.

s: Dlaczego wybrałaś akurat Cometa?
L: Comet bardzo mi się podoba wizualnie. Większość moich pojazdów kupuję głównie ze względów wizualnych.

1KuUwDQ.png

s: Pojazd zakupiłeś czysty? Czy miał już coś zamontowane?
L: Pojazd w momencie zakupu był już full tune.

s: Traktujesz go raczej jako donicę, czy jeździsz nim na co dzień?
L: Jak na razie będę nim pewnie dużo jeździć, lecz później będzie się ładnie prezentował na posesji.

s: Super, dziękuję Ci bardzo za wywiad, to by było na tyle z pytań ode mnie. Chciałbyś kogoś pozdrowić lub przekazać coś społeczności ProjectRPG?
L: Dziękuję bardzo również za ten wywiad. Mam nadzieję, że Comet będzie się dobrze sprawował. Pozdrawiam serdecznie: @Speciarz, @Wisnia5, @Braian11, @krakowskimigacz, @Stachuu262 i @Paluch123.

FV1xjwz.png

KsDF6Sj.png

Dziękuję za uwagę oraz za przeczytanie artykułu do samego końca. Zachęcam oczywiście do przeczytania innych materiałów Redakcji Prasowej Project News!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

VSnltcG.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 12

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.