Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Hesoyam*

pospuniak

Rekomendowane odpowiedzi

Login: pospuniak
Nick oskarżonego: @Hesoyam*
Powód skargi: Taran + ucieczka
Data zdarzenia: 22.02.2021 00;20
Dowody: 

Spoiler

Opis sytuacji: Jechałem sobie wesoło po klienta gdy nadjechał gracz z taranował mnie oraz uciekł bez żadnego ale

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: ewqcafwwqer.png.b99e5e29a6c95517e307dde802ffe637.png

Hej szkoda że uciąłeś nagranie. Jechałem z @BezKituxD i tak staranowałem cię jak widać. Po czym gdy wytepało cię z wody to już byłem obok ciebie i pisałem ale no odjechałeś po czym stwierdziłem że, dobra nie to nie. Pieniążki mogę oddać daj ss z naprawy jeśli masz i po sprawie, lub daj przybliżoną kwotę naprawy.

To dziwne że na filmie widać ze zwolniles na chwile po czym odjechales ale no juz trudno, naprawa nie wiem coś kolo 20-50pewnie lecz to nie chodzi o sama naprawe ani pieniadze a o to ze wy robicie to caly czas i jest to lekko irytujące 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.