Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

bialyja
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: bialyja
Nick(i) oskarżonego(/ych): CzajKA
Powód skargi: faworyzacja
Data zdarzenia: 23.11.2025
Dowody: 

Opis sytuacji:  Administrator CzajKA rozpatrzył skargę w nieuczciwy sposób. Ja za napisanie, że Euzebiusz to najgorszy tuner dostaje mute za prowokacje a on może bezkarnie pisać do klienta good boy po zaakceptowaniu oferty i zarobieniu 25 tysięcy. Jest to świadoma i bardzo dobrze widoczna prowokacja. Administrator CzajKA rozpatrzył skargę na swojego kumpla z organizacji w sposób niesubiektywny i stronniczy. Z tego co rozumiem po decyzji administratora mam prawo pojechać na tuning do Euzebiusza i po zaakceptowaniu oferty podać mu tytuł filmu ,,Racjonalne utrzymywanie knura"? Oczywiście wytłumaczę się, że zapomniałem o dodaniu ,,polecam ci taki film" tak żeby administrator mnie nie ukarał. To jest niedopuszczalne, że osoba która jest na randze administratora dopuszcza się tak bezczelnego faworyzowania kolegi. Na dodatek po negatywnym rozpatrzeniu skargi napisał ,,udanego seansu" co miało na celu prześmiewcze potraktowanie mojej osoby co tylko udowadnia, że jest po stronie Euzebiusza.

• Super 12
  • Haha 15
  • Auć 1
  • WOW! 1

Witam, nie zostałeś ukarany wyciszeniem za napisanie "Euzebiusz to najgorszy tuner" tylko za to, pewnie już nie pamiętasz, a więc Ci przypomnę - > https://imgur.com/a/s4KzyGz

Tutaj wykazałeś się brakiem kultury i otrzymałeś wyciszenie. Jeśli masz jakiś problem z owym graczem, to ignoruj go, ale z tego co widze, zawsze jesteś pierwszy do zaczepki, a nie na odwrót. Jeśli chcesz, aby okazywano Ci szacunek, musi on działać w obie strony, nie musicie się lubić. Patrząc po historii twoich kar, jest to nie pierwsza taka sytuacja. Jeśli w tamtej sytuacji czułeś się sprowokowany, wystarczyło wyjaśnić to z Euzebiuszem a jeśli nie, to napisać /report'a. W owej skardze na Euzebiusza nie dostrzegłem żadnej prowokacji, udzielił Ci tuningu i otrzymał za to wynagrodzenie. Myślę, że wyczerpałem temat. Pozdrawiam oraz życzę miłego dnia/wieczoru.

• Super 4
  • Lubię to! 1

,,Witam, nie zostałeś ukarany wyciszeniem za napisanie "Euzebiusz to najgorszy tuner" tylko za to, pewnie już nie pamiętasz, a więc Ci przypomnę - > https://imgur.com/a/s4KzyGz" - Za to co słychać na klipie otrzymałem kare. Następnym razem zanim zaczniesz kłamać i wyciągać niepotrzebne rzeczy które nie mają nic wspólnego ze skargą na ciebie lepiej się doinformuj i sprawdź chociaż listę kar. Otrzymałem kare za napisanie euzebiusz to najgorszy tuner w kwietniu/czerwcu. 

,,Jeśli chcesz, aby okazywano Ci szacunek, musi on działać w obie strony, nie musicie się lubić." W żadnym wypadku nie wymagam od euzebiusza szacunku tylko widzę, że nie rozumiesz dlaczego napisałem skargę na ciebie.

,,Jeśli w tamtej sytuacji czułeś się sprowokowany, wystarczyło wyjaśnić to z Euzebiuszem a jeśli nie, to napisać /report'a." Ja wybrałem napisanie skargi tylko oczekiwałem, że sprawdzi ją ktoś kompetentny i neutralny.

,,W owej skardze na Euzebiusza nie dostrzegłem żadnej prowokacji, udzielił Ci tuningu i otrzymał za to wynagrodzenie." Rozumiem, że dla ciebie to jest normalne zachowanie i jeśli ktoś mówi do ciebie good boy jak do psa to ci to nie przeszkadza. Każdy ma prawo mieć swoje fanaberie.

Cała skarga na ciebie jest napisana po to abyś otrzymał karę za faworyzacje gracza. To jak ja się zachowywałem i jakie dostałem kary nie ma tu żadnego znaczenia. Dostałem za swoje otrzymując kary jednak to nie powinno działać tylko w jedną stronę. 

Zegar tyka... tyk tyk tyk... lepiej mnie przeproś i przyznaj się do błędu jak masz jeszcze czas... Zamiast sprawdzać czy inni tunerzy dają maksymalne doliczki zastanów się kto ma racje zanim ujawnię całą prawdę.

• Super 2
  • Haha 7
  • Auć 1

Wszystko mogłoby być wyjaśnione, gdyby rzeczywiście gracze sami doszli do jakiegoś konsensusu i wystarczyłoby zamknąć skargę, ale tutaj taka sytuacja nie miała miejsca, więc powinna zostać merytorycznie rozpatrzona. Dodanie na końcu "udanego seansu", to tak samo lekceważąca postawa jak ta, którą przedstawił Euzebiusz w odpowiedzi na skargę.

W związku z tym Administrator zostaje ukarany zawieszeniem na okres 3 dni.

• Super 13
  • Haha 2
  • WOW! 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.