Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na TurboWojtek - oskarżony przez TezzeR#LN4

TezzeR#RK88
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: TurboWojtek
Data zdarzenia: 24.11.2025r.
Opis zdarzenia: zaparkowałem na giełdzie w LV do 200k na chwilke, żeby zobaczyć czy są nowe samochody ciekawe, nie mijają nawet 3 minuty i widze, że na minimapie moje auto jest na lawecie, po chwili jest na pp, a samochód ma prawo stać na takim parkingu nie więcej niż 5 minut
Dowody: image.png.d10404115f69b88700f07e57590500b1.png
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/lzB3BcdyK9qWauKMb?invite=cr-MSxsRFAsMzI4NTgwNjc5

• Super 2
  • Haha 1
  • Lubię to! 3

Witam z tej strony Starszy Inspektor TurboWojtek a więc tak podjechałem na giełde lv do 200k zobaczyć czy wszystkie auta są opłacone nagle patrzę że twój pojazd nie jest opłacony więc go wziąłem tak jak na  screenie który podesłałeś  auto wziąłem 16:00 albo 16:01 coś w tych okolicach to se policz że 16:05 to mineło już 5 min ale mogę się mylić co do tego nie wiem wrazie co to zwrócę koszty i dobra 

• Haha 1

Witam, po przeanalizowaniu dowodów można dojść do wniosku, iż faktycznie pojazd został odholowany nieprawidłowo, a dokładniej pojazd został zaparkowany na parkingu o godzinie 16:01, a zabrany został o godzinie 16:04 co jednoznacznie mówi nam, że ustalone 5 minut nie minęło. Na przyszłość @TurboWojtekproszę, abyś bardziej kontrolował to o której pojazd został zaparkowany oraz sprawdzał czy, aby na pewno minęło ustalone 5 minut. 

@TurboWojtek proszę Cię o zwrócenie kosztów dla gracza @TezzeR#LN4 ( 500$) oraz podesłanie dowodu wpłaty w skardze przez dowolną ze stron. 

Skarga przyjęta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.