Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Euzebiusz

bialyja
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8315
Login: bialyja
Nick oskarżonego: Euzebiusz
Powód skargi: Złośliwość, prowokacje.
Data zdarzenia: 23.11.2025
Dowody: [2025-11-22 23:03:15] [Output] : (53) bialyja: witam poprosze nitro 5
[2025-11-22 23:03:25] [Output] : ✔ Oferta tuningu od Euzebiusz została zaakceptowana
[2025-11-22 23:03:27] [Output] : (53) bialyja: dziekuje
[2025-11-22 23:03:32] [Output] : (201) Euzebiusz: good boy

Opis sytuacji: Podjechałem na tuning do tunera Euzebiusz i pogardliwie ze złością po naliczeniu 25k doliczki napisał mi "good boy" zaraz po tym jak zaakceptowałem ofertę. Takie zachowanie nie powinno mieć miejsca. Ten gracz jest wyjątkowo wulgarny.

Edytowane przez bialyja
  • Super 1
  • Haha 35
  • Nie lubię tego 1

Witam  no tak napisałem Good boy, co prawda zapomniałem ci dopisać ze polecam taki film  ale już w to mniejsza.  image.png.c5e2125dcd7e1691ddc24e0894d584bd.png

poza tym jak masz ochotę porozmawiać o szacunku to zacznij pierw od siebie ponieważ notorycznie ubliżasz osobom na serwerze nie tylko mi, nic się nie zmieniłeś po banie mimo, że obiecałeś poprawę prosząc w apelacji i przepraszając mnie w owym skamleniu o unbana.
https://imgur.com/a/s4KzyGz  oraz https://imgur.com/a/tTTlpju 

• Super 13
  • Haha 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.