Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na MichuYT

Przemo*

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Przemo*
Nick oskarżonego: MichuYT
Powód skargi: Niespłacenie pożyczki i niechęć zrobienia tego.
Data zdarzenia: 11 lutego
Dowody: Całość miała miejsce na discordzie organizacyjnym.

Spoiler

LUSm8bG.png

Opis sytuacji: Pożyczyłem graczowi 30k na okres 10 dni (11 luty - 21 luty) i miał mi spłacać dziennie po 3k lub po prostu oddać całość po 10 dniach. Po kilku dniach oddał mi 5k, więc z długu zostało 25k, których do dzisiaj nie zobaczyłem, mimo, że oskarżony pisał kilkukrotnie na discordzie organizacyjnym, że kasę ma, ale musie oddać komuś innemu, co szczerze mówiąc obchodziło mnie tyle co nic, bo jak się pożycza to ma się świadomość, że kasę trzeba zwrócić, ale jak ktoś nie ma honoru to niestety... Dodam, że gracz nie jest chętny do współpracy co widać po dowodach, więc nie liczę że odda kasę.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

ySDmaLj.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.