Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na konzz

Vladson

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Vladson
Nick oskarżonego: konzz
Powód skargi: Niekompetencje supportera.
Data zdarzenia: dziś
Dowody: 

image.thumb.png.51e6a2329e9ad6485b9fae05426e86c9.png
Opis sytuacji: Zaczęło się od tego iż otrzymałem karę na prowadzenie pojazdów za rzekome odwalanie. Nie wiedziałem o co chodzi dokładnie więc napisałem do konzza tak jak zasugerował w grze żebym napisał na dsc , po napisaniu o co chodzi , napisał że stuntowałem w mieście gdzie sprawa wyglądała inaczej , po napisaniu apelki , zapytałem się go na discordzie czy ją zobaczy bo szczerze mówiąc gram dużo na serwerze i zależało mi trochę na czasie to chciałem go od razu poinformować o napisaniu apelki i czy ją zobaczy, Pan konzz nie wiem jak to pytanie odebrał ze swojej strony lecz otrzymałem na to tylko odpowiedź , że za dopominanie się nie rozpatrzy a gdy zapytałem o jakie dopominanie się chodzi nie otrzymałem informacji zwrotnej aż do teraz. Nie proszę o jakąś karę na supportera tylko chociaż żeby ktoś inny rozpatrzył moją apelację od kary na licencje i ją zdjął.

Przecież nie poprosiłem o rozpatrzenie tylko spytałem czy zobaczysz , równie dobrze mogłeś napisać ze zrobisz to później , dostałem pierwszą karę na serwerze odkąd jestem tu już 3 tygodnie i do końca nie wiedziałem jak powinienem się zachować. Mimo wszystko nie powinno to tak wyglądać.

A nie powinno się tak robić? Jak tak to przepraszam , nie wiem jak to zabrzmi lecz jestem przyzwyczajony z poprzedniego serwera na którymś kiedyś grałem i zawsze się tak robiło i oznaczało oskarżającego żeby nie szukał apelacji we wszystkich apelkach tylko przyszło mu powiadomienie o niej i miał łatwiej 😕

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.