Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na huh

Jugol
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Jugol
Nick(i) oskarżonego(/ych): @huh
Powód skargi: nadanie kary bezpodstawnie
Data zdarzenia: 11.11.2025 01:41
Dowody: zamieszczam poniżej po czym otrzymałem karę w postaci ss
Opis sytuacji: Otóż tak zostałem zawinięty przez sapd za celowanie z broni z eventu ostatniego,po czym napisałem do huh że od dziś jego i sapd omijam szerokim łukiem gdzie dosłownie kilka sekund później dostałem mute na 4h za prowokacje na lokalnym bądźmy szczerzy gdzie tu prowokacja nie dajmy się zwariować i widać tu ewidentne nadużycie rangi.

mta-screen_2025-11-11_01-44-36.png

Edytowane przez Jugol
  • Super 16
  • Lubię to! 2
  • Nie lubię tego 1
  • WOW! 2

Uszanowanie. 

W Twoich wypowiedziach na chat lokalnym od 2025-11-11 1:34:47 do aż 2025-11-11 1:37:46 wyczuwałem ogrom przejawu prowokacji i za to właśnie zostałeś ukarany. Takie teksty nie były potrzebne. Dodatkowo tą wiadomość na PW do mnie to już pomijam, bo postanowiłem to zignorować.

Myślę, że tyle ode mnie. Czekam na werdykt Adm. RCON.

Edytowane przez huh
  • Super 4
  • Haha 8
  • Nie lubię tego 1
  • WOW! 1

3 godziny temu, huh napisał:

Uszanowanie. 

W Twoich wypowiedziach na chat lokalnym od 2025-11-11 1:34:47 do aż 2025-11-11 1:37:46 wyczuwałem ogrom przejawu prowokacji i za to właśnie zostałeś ukarany. Takie teksty nie były potrzebne. Dodatkowo tą wiadomość na PW do mnie to już pomijam, bo postanowiłem to zignorować.

Myślę, że tyle ode mnie. Czekam na werdykt Adm. RCON.

W moich wypowiedziach nie było nic prowokacyjnego ale za to w twoim przypadku można zaobserwować albo jakaś obsesję na moim punkcie albo nadużycie rangi co gorsze, podejrzewam że rconi by się że mną zgodzili że naduzyles swojej rangi więc równie poczekam na ich decyzje, wierzę że osądzą Twój występek sprawiedliwie.

• Super 2
  • Haha 1

To kolejna sytuacja związana z Twoją osobą, w której nie potrafię znaleźć prowokacji, o których piszesz.

Kara czasowa w tym przypadku jest kompletnym nadużyciem - szczególnie, że byłeś wtedy na służbie to już prędzej mandat by się wpasował..

W związku z nadużyciem członek administracji zostaje zawieszony na okres 3 dni.

• Super 23
  • Auć 3
  • WOW! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.