Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na __NYX__ - oskarżony przez grg.

Tengrg_Powell
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: __NYX__
Data zdarzenia: 10/11/2025 około godziny 22:00
Opis zdarzenia: Nie wiem nawet jak to opisać, śmiech na sali a nie role-play. Wysiadłem z motocykla na parę sekund żeby przedłużyć ofertę swojego pojazdu a na widok lawety od razu na niego wsiadłem. Ja rozumiem że nie powinienem schodzić z motocykla nawet na kilka sekund jak wjeżdżam na teren giełdy ale czy to są jakieś żarty? Najlepsza frakcja nie tylko według mnie ale i wyników plebiscytów od wielu miesięcy i dopuszcza do tego żeby w ten sposób wykonywać obowiązki służbowe? Proszę o surowe ukaranie tego pracownika. 

+

Ziomek po wszystkim do mnie piszę że życzy mi miłego wieczoru, daje motocykl na przechowalnie i mam więcej nie parkować na giełdzie XDDD 

Dowody: https://imgur.com/a/fHYExF6

Edytowane przez grg.
  • Super 7
  • Haha 4

Witam pracownik __NYX__ kłaniam się.

Twój pojazd stał porzucony na giełdzie, nie było cię przy nim, założyłem blokade na koło, po czym ty się zjawiasz i wsiadasz na niego, dowody zamieszczę poniżej, aktem dobrej woli dałem ci go na przecho by dać ci do myślenia by nie parkować na giełdzie. Myśle że skarga nie ma najmniejszego sensu by ty tak naprawdę nic nie straciłeś więc bez sensu pisać jest skargę ale nie mi oceniać.

mta-screen_2025-11-10_22-04-42.png

• Haha 3

11 minut temu, __NYX__ napisał:

mta-screen_2025-11-10_22-04-42.png

Nawet na radarze widać ze stoję obok ciebie po lewo przy Sunrise więc szacunek za umiejętność robienia screenów aby perfekcyjnie uniknąć ewentualnych konsekwencji, jak tylko zacząłeś celować suszarką to stanąłem przed motocyklem i usiadłem na niego bo jedynie przedłużałem ofertę i przestawiałem pojazd do alejki na przeciwko co nie zajeło więcej niż kilka sekund poza tym: ngaCz4t.png

12 minut temu, __NYX__ napisał:

założyłem blokade na koło

§26. Pracownik frakcji ma kategoryczny zakaz zakładania blokady na koło pojazdu, w którym siedzi lub obok stoi jego kierowca. 

• Super 1
  • Haha 1

1 minutę temu, grg. napisał:

Nawet na radarze widać ze stoję obok ciebie po lewo przy Sunrise więc szacunek za umiejętność robienia screenów aby perfekcyjnie uniknąć ewentualnych konsekwencji, jak tylko zacząłeś celować suszarką to stanąłem przed motocyklem i usiadłem na niego bo jedynie przedłużałem ofertę i przestawiałem pojazd do alejki na przeciwko co nie zajeło więcej niż kilka sekund poza tym: ngaCz4t.png

§26. Pracownik frakcji ma kategoryczny zakaz zakładania blokady na koło pojazdu, w którym siedzi lub obok stoi jego kierowca. 

może i byłeś przy pojeździe marki sunrise, lecz nie było cię przy motorku w trakcie zakładania blokady, kiedy robiłem ssa to też nie było cię obok pojazdu, a to że na radarze widać 3 kropki, to ja nie będę dociekać gdzie jest właściciel, bo takowego obowiązku także nie mamy.

16 minut temu, __NYX__ napisał:

Myśle że skarga nie ma najmniejszego sensu by ty tak naprawdę nic nie straciłeś więc bez sensu pisać jest skargę ale nie mi oceniać.

Myślę że skarga jak najbardziej ma sens aby udowodnić co poniektórym że jako frakcja powinno się odgrywać fajny role-play, tak, jak najbardziej powinno się też realizować swoje obowiązki i egzekwować regulamin swojej frakcji (co uważam że nie poszło ci po drodze) a bynajmniej ja w ten sposób funkcjonowałem jako pracownik SARA i uważam że funkcjonuje również większość pracowników. Nie mniej jednak, nie pierwszy raz spotykam się z takim strażnikiem teksasu który najpierw traci mój czas, nagina regulamin frakcji a na koniec życzy mi miłego wieczoru z uśmiechem którą idzie odebrać tylko i wyłącznie jako pogardę. Na pewno pierwszy raz spotykam się z takim strażnikiem który dodatkowo tak dobrze potrafi zmanipulować screen żeby obrócić sytuacje na swoje. Nie mnie jednak widać po tym jak zareagowałeś że twoim celem nie jest odgrywanie RP czy zabawa a jedynie klepanie sztuk żeby nafarmić kasy i minut. Widać to nie tylko po tym że masz wyłączony chat co sugeruje że w zasadzie nie wiele Cię interesuje podczas pełnienia służby ale i po tym jak szybko i perfekcyjnie kliknąłeś shifta i uciekłeś z moim pojazdem żeby tylko dowieźć że masz większą władzę więc możesz wszystko. Wystarczyło napisać że pojazd zostaje odholowany i potraktowałbym to jako formułkę RP i nawet nie protestował bo faktycznie, nie powinno mnie tam być nawet na kilkanaście sekund. Nie mniej jednak uważam że w tym wszystkim nadal wina leży po twojej stronie a racje mam ja więc skargi nie wycofam i pozostawiam do oceny twoim przełożonym. 

• Super 1
  • Haha 2

7 minut temu, __NYX__ napisał:

może i byłeś przy pojeździe marki sunrise, lecz nie było cię przy motorku w trakcie zakładania blokady, kiedy robiłem ssa to też nie było cię obok pojazdu, a to że na radarze widać 3 kropki, to ja nie będę dociekać gdzie jest właściciel, bo takowego obowiązku także nie mamy.

Pisałem na chacie "jestem obok" żeby podkreślić to że faktycznie jestem i dopytać czy na pewno jesteś przekonany co chcesz zrobić bo nie wierzyłem w to że doskonale wiesz że jestem obok a możesz i tak podejść w ten sposób do tematu, nie mniej jednak zignorowałeś to a byłem dosłownie obok o czym doskonale wiesz 🙂 

Edytowane przez grg.
  • Super 1

1 minutę temu, grg. napisał:

Myślę że skarga jak najbardziej ma sens aby udowodnić co poniektórym że jako frakcja powinno się odgrywać fajny role-play, tak, jak najbardziej powinno się też realizować swoje obowiązki i egzekwować regulamin swojej frakcji (co uważam że nie poszło ci po drodze) a bynajmniej ja w ten sposób funkcjonowałem jako pracownik SARA i uważam że funkcjonuje również większość pracowników. Nie mniej jednak, nie pierwszy raz spotykam się z takim strażnikiem teksasu który najpierw traci mój czas, nagina regulamin frakcji a na koniec życzy mi miłego wieczoru z uśmiechem którą idzie odebrać tylko i wyłącznie jako pogardę. Na pewno pierwszy raz spotykam się z takim strażnikiem który dodatkowo tak dobrze potrafi zmanipulować screen żeby obrócić sytuacje na swoje. Nie mnie jednak widać po tym jak zareagowałeś że twoim celem nie jest odgrywanie RP czy zabawa a jedynie klepanie sztuk żeby nafarmić kasy i minut. Widać to nie tylko po tym że masz wyłączony chat co sugeruje że w zasadzie nie wiele Cię interesuje podczas pełnienia służby ale i po tym jak szybko i perfekcyjnie kliknąłeś shifta i uciekłeś z moim pojazdem żeby tylko dowieźć że masz większą władzę więc możesz wszystko. Wystarczyło napisać że pojazd zostaje odholowany i potraktowałbym to jako formułkę RP i nawet nie protestował bo faktycznie, nie powinno mnie tam być nawet na kilkanaście sekund. Nie mniej jednak uważam że w tym wszystkim nadal wina leży po twojej stronie a racje mam ja więc skargi nie wycofam i pozostawiam do oceny twoim przełożonym. 

Chat wyłączam jedynie do robienia skreenów, po to by nie było widać chatu frakcyjnego czy służb, tak to ciągle jeżdżę z włączonym chatem, nie miej jednak, powinieneś zaparkować motorka na parkingu przed giełdą bo obowiązuje cię 5 minut bez płacenia po których można zabrać twój pojazd, dodatkowo nie mam obowiązku odgrywać RP w miejscach zatłoczonych co też możesz znaleźć w naszym regulaminie. Czekam na werdykt sprawdzającego.

Miłej nocy

PS. Mój uśmiech to nie dawanie pogardy graczom a to że staram się być miły

1 minutę temu, __NYX__ napisał:

Chat wyłączam jedynie do robienia skreenów

W takim razie doskonale wiedziałeś że jestem obok bo widziałeś moją wiadomość która została wysłana zdecydowanie wcześniej niżeli założenie przez ciebie blokady co śmiało można zweryfikować w logach.

• Super 1

Teraz, grg. napisał:

W takim razie doskonale wiedziałeś że jestem obok bo widziałeś moją wiadomość która została wysłana zdecydowanie wcześniej niżeli założenie przez ciebie blokady co śmiało można zweryfikować w logach.

Nie wiedziałem, jedynie zobaczyłem że motorek jest porzucony na środku giełdy, założyłem blokade, zrobiłem ss, wtedy ty podjechałeś wsiadłeś na motorka po czym go zabrałem bo w tamtym momencie mogłem z tego względu że nie było cię obok motorka, dodatkowo dodam że ssy robię randomowo, w tym przypadu stało się akurat tak że żadnych nicków nie było widać i tutaj nie mam potrzeby manipulować dowodami, bo po co mi to? Lepiej żeby wszystko było jasno ukazane. Nie ma sensu więcej drążyć ten temat. Czekam na werdykt osoby sprawdzającej. 

Uszanowanie, Kierownik CeglaXD,

Analizując dowody, jestem w stanie stwierdzić, że pojazd został prawidłowo odholowany, nagranie nie jest wystarczającym dowodem, gdyż pojazd ma już założoną blokadę na kole, kiedy Ty w nim jesteś, nie ma tutaj pewności czy byłeś przy nim w trakcie jego zakładania, tak samo jak dowód z chatu "jestem obok". Pracownik prawidłowo twierdzi, że nie musi szukać kierowcy po całej giełdzie, sam też nie rozumiem o co chodzi z tym Role-Play, ponieważ pracownik naszej frakcji ma zakaz wykonywania takowych akcji w miejsach zatłoczonych. Niemniej jednak, w skradze rzuca mi się pewna nieprawidłowość w oczy, czym jest wstawienie tego pojazdu do przechowalni pojazdów, zamiast na parking policyjny. Nie jestem w stanie do końca zrozumieć, dlaczego tak pracownik postąpił, w tej sytuacji jak i każdej innej pojazd powinien trafić na parking policyjny. Pracownik zostaje ukarany wewnątrzfrakcyjnie za te przewinienie, skargę przyjmuję.

• Super 6
  • Haha 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.