Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Emergency Medical Technician II Wiktoriax98

DJ_Gabrys
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5ZavNra.png

mSu4qkK.png

Witam wszystkich moich czytelników! Z tej strony Starszy Dziennikarz @DJ_Gabrys z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przygotowałem dla Was wywiad z graczem @Wiktoriax98Jest ona aktualnie pracownikiem frakcji San Andreas Medical Department na randze Emergency Medical Technician II, członkiem organizacji De OG Krew oraz świeżą Praktykantką w strukturach biznesu Posorants Group. Dzisiaj się dowiemy trochę więcej na temat Wiktorii i o jej rozgrywce serwerowej. Zaparzcie herbatę, przygotujcie coś do schrupania i lecimy z wywiadem!

LKZ38Vt.png

DJ: @DJ_Gabrys | W: @Wiktoriax98

DJ: Witam, z tej strony Starszy Dziennikarz @DJ_Gabrys z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałabyś udzielić mi wywiadu dla naszych czytelników?
W: 
Hejka! Jasne, lubię tego typu rozmowy i z przyjemnością udzielę Ci wywiadu.

DJ: Świetnie! W takim razie przedstaw się naszym czytelnikom.
W: 
Nazywam się Wiktoria, mam 27 lat i mieszkam w województwie śląskim. Pracuję, a w wolnym czasie maluję i przedłużam paznokcie.
Interesuję się kosmetyką, muzyką i gwiazdozbiorami z planetami. Z natury jestem osobą wrażliwą, spokojną, ale też towarzyską. W świecie MTA lubię działać konkretnie. Lubię dobrą zabawę, klimat RP oraz ludzi, którzy potrafią zrobić z gry coś więcej niż tylko bieganie po mapie. Można mnie znaleźć na serwerze pod nickiem Wiktoriax98.

DJ: Kiedy zaczęła się Twoja rozgrywka w Multi Theft Auto?
W: 
Swoją przygodę z MTA zaczęłam około 2017 roku. Poznałam kogoś przypadkiem, on pokazał mi tę grę i świat MTA, gdzie na początku wszystko wydawało się chaotyczne, ale szybko doszłam do wprawy.

DJ: Od jakiego czasu grasz na ProjectRPG?
W: Na ProjectRPG gram od czerwca 2025 roku. Jeden z pierwszych serwerów, na którym naprawdę się zadomowiłam. Powiem Ci, że serwer ma coś w sobie: klimat, ludzi i to poczucie, że każdy znajdzie tu coś dla siebie.

DJ: To bardzo się cieszę! Masz na ten czas przegrane na serwerze prawie 1360 godzin. Czy uważasz, że jest to dobrze spędzony czas i czy utkwiła Ci jakaś najlepsza bądź najgorsza chwila, którą przeżyłaś na serwerze?
W: 
Zdecydowanie! Pierwszą chwilę, którą zapamiętam na zawsze, to ta, kiedy dostałam informację o dostaniu się do frakcji San Andreas Medical Department. Świetne chwile to też te spontaniczne, gdzie RP kończyły się śmiechem i wspomnieniami. Mam taką jedną, gdzie ze śmiechu po prostu nie dało się złapać oddechu, ale zachowam ją dla siebie, każdy ma inne poczucie humoru. Hmm... najgorsze? Dużo ich było, lecz w skrócie powiem, że te, kiedy ktoś coś psuje, bądź gdy widzisz, że ktoś nie potrafi się bawić i docenić wspólnej rozgrywki.

DJ: Rozumiem, a jaki posiadasz majątek na serwerze?
W: 
Majątku może nie posiadam za dużo, ale ważne, że mi wystarcza. Mam dwa domki, jeden w San Fierro w dzielnicy Ocean Flats, a drugi w Las Venturas w dzielnicy Redsands West. Posiadam również w swojej kolekcji Sandkinga (według większości, typowego „odwalacza”). Posiadam jeszcze BF injection oraz świeżo nabytego Landstalkera Custom. Dla ciekawych, można sprawdzić w zakładce Pojazdy na forum. Dla mnie nie liczą się liczby na koncie, lecz przede wszystkim dobra zabawa.

iACeT8R.gif

DJ: Pięknie to ujęłaś w słowa. Idąc dalej, jesteś aktualnie członkiem organizacji, która się zwie De OG Krew. Możesz nam powiedzieć, czy czymś ta organizacja się wyróżnia szczególnie?
W: 
De OG Krew to świetna ekipa! Myślę, że wyróżnia ją zgranie, humor i to, że wszyscy potrafimy połączyć zabawę z dobrą organizacją.

DJ: Jaka atmosfera panuje w tej organizacji?
W: 
Totalny luz i chill. Nie ma toksyczności ani tak zwanych spin. Każdy się odnajdzie w naszym gronie.

DtwUVXb.gif

DJ: Przejdźmy do głównego tematu dzisiejszego wywiadu. Jesteś aktualnie pracowniczką frakcji San Andreas Medical Department i posiadasz rangę Emergency Medical Technician II. Czym się kierowałaś, wybierając tę frakcję?
W: 
Zawsze lubiłam pomagać innym, więc wybór frakcji San Andreas Medical Department był czymś dla mnie naturalnym i oczywistym. Wcielając się w rolę medyka, daje mi ogromną satysfakcję, że mogę komuś pomóc.

DJ: Możesz nam powiedzieć, jakie masz obowiązki w tej frakcji?
W: 
Tak, pewnie! Zajmuję się głównie udzielaniem pomocy poszkodowanym graczom, mieszkańcom, reagowaniem na 112, ogólną opieką medyczną, wykonywaniem hospitalizacji. Czasami też pomagam nowym akademikom wdrożyć się w pracę. No i oczywiście, żeby każdy na serwerze czuł się bezpiecznie, nawet jeśli to wirtualny świat. Ta świadomość dania pomocy, czegoś od siebie, jest niesamowita, nawet jeśli to wirtualny świat.

DJ: Dobrze Ci się pracuje ze zgraną ekipą?
W: 
Tak! W San Andreas Medical Department jest świetna ekipa, każdy ma poczucie humoru, a przy tym potrafi zachować profesjonalizm, kiedy trzeba. Praca z takimi ludźmi to czysta przyjemność, są tam cudowni ludzie, zawsze można na nich liczyć. Praca z nimi to ogromna dawka pozytywnej energii.

K62mf3j.gif

DJ: Zostając jeszcze w tematyce frakcji, miałaś jakiś staż w innych frakcjach na serwerze?
W: 
Nie, nie miałam styczności ani stażów w innych frakcjach. Na tę chwilę najlepiej czuję się właśnie tu, w medykach — to moje miejsce.

DJ: Jesteś aktualnie Praktykantką w biznesie Posorants Group. Powiedz nam, dlaczego akurat wybrałaś ten biznes, a nie inny?
W: 
Do Posorants Group przyciągnęła mnie atmosfera i sposób, w jaki działają. Widać, że to nie jest przypadkowa ekipa – wszystko ma tu sens i porządek. Jako medyk mam regularną styczność z tym biznesem. Poza tym szefostwo jest mega w porządku, więc wybór był prosty.

XR4OvcB.gif

DJ: Super, dziękuję Ci bardzo za odpowiedzi! To by było na tyle z mojej strony. Czy chciałabyś złożyć dla kogoś pozdrowienia?
W: 
Pewnie! Pozdrawiam całą ekipę De OG Krew, moich współpracowników z San Andreas Medical Department i wszystkich znajomych, z którymi dzielę codziennie świetne momenty na ProjectRPG. No i oczywiście Redakcję Prasową Project News. Dzięki za zaproszenie do rozmowy! Pozdrowienia przekazuję dla: @Mario92, @Barson.bec, @LEGENDA., @NerVous, @Patik00, @xrey128, @stolek1993, @Tommy @Anon4, @Batonikchomik, @Domanu, @Hunterek, @Myszak0609, @Pan_Niko7@research, @SzymQ, @33marcin@AroN., @Bartaz, @Kawaii, @KebabNa0stro, @Natalka98, @Nudy997*dm@Szender, @Puchatek4. Jeśli o kimś zapomniałam, to bardzo przepraszam! Ściskam mocno i pozdrawiam.

XGwBbve.png

Dziękuję Wam wszystkim za przeczytanie dzisiejszego wywiadu, zachęcam również do przeczytania reszty materiałów Redakcji Prasowej Project News!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

yvgZYhZ.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 10
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.