Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na PanOdKradziezy

x7x7x7
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 23220
Login: Carl. 
Nick oskarżonego: PanOdKradziezy
Powód skargi: oszustwo 
Data zdarzenia: 9.11.2025 15:56
Dowody: 
Opis sytuacji: 

Dokonywałem wymiany Sentinel ID 19217 za Stratum ID 21541.

Gracz napisał mi, że jego pojazd jest PFT (pełny tuning), więc zgodziłem się na wymianę.

Po dokonaniu wymiany okazało się, że pojazd ma wiele braków – brak turbo, części tuningu itp.

Zaraz po wymianie gracz wyszedł z serwera, co uniemożliwiło kontakt.

Dodatkowo wcześniej gracz pisał, że ma oferty po 500 w wymianach, co wygląda na fałszywe oferty (fake oferty), by podbić wartość swojego pojazdu.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @PanOdKradziezy

image.jpg

• Haha 7
  • Nie lubię tego 1

wiec wez nie klam bo mialem taka oferte a to ze sie wymieniles to juz twoj problem bo musisz wiedziec co bierzesz i patrzyc na forum ja nigdny nie kupuje auta nie patrzac na forum pozatym nie zaakceptowales wymiany od razu a pisalem ci ze wychodze z serwera bo jade do kosciola

• Super 1
  • Haha 1

Gracz napisał mi, że jego pojazd jest PFT (pełny tuning), więc zgodziłem się na wymianę. 

xd pft to prawie pelny tuning a ft to pelny tuning bo sama nazwa wskazuje fuul tuning czyli prawie pelny tuning to pft a pelny tuning to ft  wiec nie wiem jak ty myslisz

• Haha 3

Piszac "PFT" to gwarantujesz drugiemi graczowi ze duzo nie brakuje napisales ze nie ma nitro wiec raczej to mozliwe ze to bylo jako brak, naciskales strasznie bo ci sie spieszy z reszta prosze o sprawdzenie logow od godziny tej wiadomosci twojej z propozycja do konca transakcji. Fake oferty czyli typowe zawyzanie bez dowodow tez jest karalne. Takze proponuje zwrot pieniedzy za brakuje czesci 🙂

• Haha 2

Skrót "PFT" nie gwarantuje, że auto ma pełny tuning. Jest to niepoprawne stwierdzenie które może wprowadzić w błąd, nie zalecamy używać tego skrótu. Dokonaliście wymiany pojazd za pojazd, czyli tak naprawdę ich wartość powinna być podobna. Wszystko zależy od tego ile dany gracz chce zapłacić za dany model pojazdu, dany VUID itd. W tym przypadku doszło tutaj do najzwyczajniejszej wymiany i straty jednego z graczy co przy rynku pojazdów jest dosyć normalne, czasami więcej tracimy, czasami mniej, a w niektórych sytuacjach zyskujemy. Oczywiście każda taka sytuacja i wymiana jest indywidualna i w tym przypadku nie uznaję, że doszło tutaj do oszustwa lub czegoś podobnego. 

6.Gracz zobowiązany jest do podejmowania decyzji na własną odpowiedzialność w kwestii przeprowadzania transakcji z graczem, w tym ustalenia wartości transakcji. Sytuacje, w których gracz posłuży się informacjami przedstawionymi przez innego gracza w zakresie wartości transakcji, będą pomijane przy powstaniu ewentualnych sporów oraz skarg.

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.