Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

TenLucekgoz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Makerowiec
Nick(i) oskarżonego(/ych): Emploi
Powód skargi: Złe skalowanie kary + ocena, czy w ogole ta kara powinna byc
Data zdarzenia: 08.11.2025 godzina 18:50
Dowody: Logi 
Opis sytuacji: Witam, napisalem na czacie lokalnym, do graczy, ktorzy stali na gieldzie, zeby nie kupowali tego auta, bo dostana rozwolnienia. Gracza, ktorego bylo to auto, nie bylo w poblizu (podbiegl po chwili), napisal slowa czysto prowokacyjne oraz obrazajace gracza, za co dostal mute od Szendera. Ten Szender, nie stwierdzil wobec mojej osoby, ze tego gracza sprowokowalem, takze nie nadal mi ostrzezenia oraz kary, ktora nadal mi emploi po okolo 5 min.. Czas trwania kary to 12h, dla gracza, ktory przez ponad 2.5 roku kariery na serwerze, mial 2 kary, z tego jedna na wyciszenie czatowe, doklladnie 2 lata i 3 miesiace temu. Pomijam, ze sam mute jest watpliwy (ocene zostawiam juz administracji RCON), to jak i sam czas jest dla mnie niedopuszczalny. 

Nie mam nic wiecej do dodania, czekam na decyzje administracji RCON - pozdrawiam. 

PS, dodam ze owy gracz mvxxnj, po napisaniu apelacji, w ciagu 40 min dostal rozgrzeszenie.

Edytowane przez Jack_Powell
  • Super 3
  • Haha 6

Nie wiem w jaki sposób nie widzisz niczego prowokującego w swojej wypowiedzi dot. pojazdu gracza, tym bardziej gdy próbuje go sprzedać na giełdzie.

Kwestia "rozgrzeszenia" to indywidualna decyzja administratora, który nadaje kare. 

Kara została nadana słusznie. 

• Super 1
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.