Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na KuneGundo (Spr. z 22.04.2025)

n1m3k.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID:  48280
Login: Brunio_To_Ziomal
Nick oskarżonego: KuneGundo
Powód skargi: Oszustwo przy użyciu kolegi do zaniżenia kwoty pojazdu i podawanie fałszywych ofert.
Data zdarzenia: Okolice 22-23.04.2025
Dowody: Logi administracyjne (baza pojazdow na forum do wgladu)
Opis sytuacji:  Witam, gracz wtedy o nazwie "_Aru_Ara_" Gdy podjechałem moim bulletem na giełdę, wtedy też na limitowanych lampach zapytał się mnie, czy jestem chętny na wymianę za brodwaya, ( nie pamiętam ID administracja może sprawdzić swojej bazie wszystko )  Napisałem mu, z zapytaniem ile jest wart brodway, na co kolega KuneGundo wstawił loga swojego podstawionego kolegi ( do sprawdzenia w logach ) że offerował mu gośc 2kk ( ten jego kolega ) tak samo były tam zawyżone offerty, pomyślałem, że się wymienie jednakże od razu po transakcji podstawiony kolega KuneGundo zablokował pm do mnie, po czym wyszedł z gry, następnego dnia zobaczyłem mojego bulleta wystawionego na giełdzie za 1.25kk (dowód bardzo słabej jakości jednakże jest )  Gracz go sprzedał, nie wiem za jaką kwotę, lecz administracja może  wszystko sprawdzić sobie na spokojnie, jednakże brodwaya sprzedalem za 600k graczowi krakowski migacz, jednak była to tylko kwota ze wzgledu na to, że gracz zrozumiał moja sytuacje i odkupił go drożej ( nie był warty 600k, coś może ok. 540-60) 

Nie pisałem wtedy od razu skargi, ze wzgledu na to, że nie miałem też komputera by grać i po tej sytuacji odechciało mi się grać w MTA, zrobiłem sobie kilkumiesieczną przerwę.  Przypuszczalnie gracz sprzedając mojego bulleta zarobił przypuszczalnie od 400-500k na mnie, co jest za dużą kwotą )  - Pragnę też dodać że KuneGundo bardzo często używał kolegów do oszustw, dowodem tego jest skarga na niego w której gracz pisz cyt. . "zostałem oszukany na faktyczną cenę tego pojazdu przez Ciebie jak i przez twojego kolegę" 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 1934942223_A0CA9841-32BD-4A02-8F84-AB92D347CA92.png.239096a967feb4d4d9467887120c361b.png

Spoiler

429778222_0E1F3C66-0BE1-4B5A-86B0-81D7A0D2C773.thumb.png.7bad118d42ce9cfe97f7ebe1c4e962ac.png

Edytowane przez n1m3k.
  • Super 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.