Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na bolkaa, Simson* - oskarżony przez Klujek_

Klujek_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @bolkaa @Simson*
Data zdarzenia:  4.11.2025
Opis zdarzenia:  
Witam. Wczoraj na zlocie doszło do nieprzyjemnej sytuacji, gdzie dwóch pracowników SARA postanowiło odholować dwa pojazdy — jeden mój oraz drugi uczestnika. Powodem, ponoć, było ich porzucenie, lecz to nieprawda, ponieważ postawiłem swój samochód w takim miejscu, aby nie przeszkadzał w prowadzeniu zlotu. Podczas oceniania nie był mi on potrzebny, ponieważ jestem jednym z organizatorów. Drugi pojazd stał w wytyczonym przez nas miejscu i czekał na drugą rundę oceniania. Z regulaminu wynika że jeżeli właściciel jest w pobliżu pojazdu pracownik nie ma prawa odholować pojazdu. Oraz pracownik @bolkaa nadużył swoich permisji, wbił na duty moderatora oraz wytepał sobie samochód bliżej lawety aby go odholować ponieważ organizatorzy jak i uczestnicy nie chcieli mu na to pozwolić.
Dowody:   https://medal.tv/pl/games/gta-sa/clips/lrtihmnwEAkD4zlPS?invite=cr-MSx3bVIsMjI2NDExOTA3&v=93

Zrzut ekranu 2025-11-04 232641.png

obraz_2025-11-05_194739467.png

obraz_2025-11-05_194750953.png

Edytowane przez Klujek_
  • Super 17

Witam z tej strony Moderator bolkaa!

Widocznie widać na zawartym załączniku, że pojazd stał w taki sposób, aby go nie było widać. Nie mam obowiązku szukać właściciela pojazdu, jeśli nie ma go w obrębie pojazdu to mam prawo, aby go zabrać bez konsekwencji. Użyłem rangi administracyjnej, ponieważ blokowaliście pojazdu, który miałem obowiązek zabrać zgodnie z wcześniej wymienionym argumentem z mojej strony. Dziękuje bardzo również za udostępnienie materiału na którym widać celowy taran po przez własne materiały zawarte w skardze na mnie oraz mojego kompana, miłego dnia życzę i czekam na wypowiedź zarządu frakcji SARA.

Edytowane przez bolkaa
  • Super 2
  • Haha 9
  • Auć 1

Takie pytanie? Ładnie to tak uprzykrzać życie? Tak jak opisałem powyżej postawiłem samochód w taki sposób, aby nie utrudniał nam prowadzenia zlotu, również widać na nagraniu że do niego podbiegłem więc gdzie problem? Szczególnie że nie jednokrotnie złożył nam wizyte supporter/moderator/admin i nie mieli problemu.

• Super 8

Uszanowanie, Starszy Specjalista @Simson* z S.A Road Assistance, na załączonym filmie widać jak bardzo jesteś oddalony od swojego auta. Rozumiem, że mieliście zlot i fajnie sie bawiliście, jednak skatepark nie jest odpowiednim miejscem na urządzanie sobie zlotów. Po całym zdarzeniu przenieśliście się na parking. Wtedy nieumożliwia nam zabranie waszych aut, więc nasze postępowania zadziałały po naszej myśli. Niżej podsyłam screeny dowodowe: 
https://imgur.com/a/EMtsQWn

Edytowane przez Simson*
  • Super 3
  • Haha 8
  • Auć 1

2 minuty temu, Simson* napisał:

Uszanowanie, Starszy Specjalista @Simson* z S.A Road Assistance, na załączonym filmie widać jak bardzo jesteś oddalony od swojego auta. Rozumiem, że mieliście zlot i fajnie sie bawiliście, jednak skatepark nie jest odpowiednim miejscem na urządzanie sobie zlotów. Po całym zdarzeniu przenieśliście się na parking. Wtedy nieumożliwia nam zabranie waszych aut, więc nasze postępowania zadziałały po naszej myśli. Niżej podsyłam screeny dowodowe: 
https://imgur.com/a/EMtsQWn

Rozumiem że nie możemy urozmaicać rozgrywki na serwerze? Czy kolejny raz mam tłumaczyć dlaczego mój jak i samochód uczestnika stały w takich miejscach? A co do miejsca, w czym przeszkadzaliśmy?

• Super 5

4 minuty temu, maciek47 napisał:

mordeczko ale zlotów nie robi się tylko na G1 😄. Próbujemy jak najbardziej urozmaicić te zloty żeby były różne miejscówki, tematy, ETC. 

ale jakbyście zrobli na g1 to by nie było problemu,  na g1 mamy zakaz przebywania tam podczas eventow i zlotow, i nie bylo by problemu

• Super 1
  • Haha 4
  • Lubię to! 1

ale jakbyście zrobli na g1 to by nie było problemu,  na g1 mamy zakaz przebywania tam podczas eventow i zlotow, i nie bylo by problemu

Ale to wy doszukujecie sie wszędzie problemu, staramy sie nie robić zlotów co chwile w tym samym miejscu bo atrakcyjność zlotów by spadła, każdy sie dobrze bawił i nie było problemu dopóki wy sie nie pojawiliście.

• Super 4
  • Haha 1

Teraz, Klujek_ napisał:

Ale to wy doszukujecie sie wszędzie problemu, staramy sie nie robić zlotów co chwile w tym samym miejscu bo atrakcyjność zlotów by spadła, każdy sie dobrze bawił i nie było problemu dopóki wy sie nie pojawiliście.

My doszukujemy sie problemów? to wy nas straszyliście ze będziemy mieli masową skarge za wypełnianie naszych obowiązkow. Więc w czym problem? Nie mam juz chęci się z wami wykłócać i czekam na decyzje zarządu

• Super 2
  • Haha 4

My doszukujemy sie problemów? to wy nas straszyliście ze będziemy mieli masową skarge za wypełnianie naszych obowiązkow. Więc w czym problem? Nie mam juz chęci się z wami wykłócać i czekam na decyzje zarządu

Czyli mam rozumieć że waszym obowiązkiem jest niszczenie interakcji serwerowych.

• Super 5
  • Haha 1

Uszanowanie, Kierownik CeglaXD,

Na przedstawionych dowodach, jestem w stanie zauważyć, że powodem skargi sa dwa pojazdy, które miały być nieprawidłowo odholowane - analizując dowody jestem w stanie stwierdzić, że pojazd przedstawiony na pierwszej części nagrania, został jak najbardziej odholowany prawidłowo - kierowca był gdzie indziej, a w pobliżu interpretujemy że niemalże przy nim powinien się znajdować. Pojazd z drugiej części nagrania, został także prawidłowo odohlowany, ponieważ blokada została założona także założona w momencie, gdy ostatniego kierowcy w pobliżu nie było. Podsumowując: Pracownicy @bolkaa oraz @Simson*prawidłowo odholowali ukazane pojazdy. Pragnę od siebie także prosić owych pracowników, aby starali się nie kręcić w pobliżu takich wydarzeń - powinniśmy dać swobode graczom i pozwolić im się bawić na serwerze (wyjątek stanowi /112 z takowego miejsca zlotu). Skargę traktuję za zrealizowaną.

Edytowane przez CeglaXD
  • Super 14
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.