Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na <Francesco.> (spr. 08.11)

ALFO.NSO
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: <13616>
Login: <GUZIU>
Nick oskarżonego: <Francesco.>
Powód skargi: <Niszczenie mienia organizacji, nie przestrzeganie regulaminu, brak zwrotu gotówki za porzucone zniszczone pojazdy, ucieczka od konsekwencji poprzez opuszczenie organizacji bez uprzedniego poinformowania, brak chęci do poprawy oraz dogadania się, brak poszanowania wobec innych członków organizacji.>
Data zdarzenia: <04.11.2025>
Dowody: <image.thumb.png.ec2354b1cf896606a92e00fec6f74ee0.png

image.png.cdd1d4700211a91b988c0989ef7cf0a4.png

(zmiana nicku nic nie pomoże hah)

image.png.6f12b36c808bc691f419eba3c277a038.png

>
Opis sytuacji: <Gracz przed dołączeniem do organizacji został uprzednio poinformowany o regulaminie na rozmowie głosowej , został też poinformowany o tym aby przeczytał regulamin oraz jesli go akceptuje to dał emotke przy regulaminie , to wszystko zrobił , lecz z tego co widzimy się nie dostosował , ludzie w organizacji już kipią złością że już drugi pojazd jest naprawiany z łącznego konta organizacji bo gracz myślał ze tu tylko organizacje są dla tego aby korzystać z aut i je porzucać gdzie poprostu auto stanie 🙂 , graczowi przedstawiłem warunki co widać na screenach , dałem mu dodatkowy czas , nie skutkowało to niczym tylko ignorancją, gdy gracz znów był aktywny nadal podjąłem kroki dogadania się bo z reguły taki nie jestem aby komuś uprzykrzać rozgrywke bo sam tego oczekuje od innych , ale gdy już oskarżony posunął się do takich kroków jak opuszczenie organizacji z powodu braku środków na pokrycie napraw musze podjąć te kroki , nic na to nie poradze pozdrawiam.>
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: <image.png.be1399775f3ae612d3787f91a8497214.png>

Edytowane przez copka
  • Super 2

Mam gdzieś demko z rozmowy naszej , ale sama akceptacja twojego regulaminu nie zwalnia cie z jego nie przestrzegania , moge dołączyć kawałek regulaminu gdzie jest jasno napisane o autach. i to że masz 10h nie usprawiedliwia cię , poza tym na naszej rozmowie rozmawialismy o tym jak długo siedzisz w mta także napewno musiałeś przestrzegać regulaminu jeśli byłeś tam we frakcjach jak wspominałeś.

• Super 2

Kurcze coś mnie podkusiło podjechać na baze i zorientowałem się że brakuje auta , z tego co patrze pod f5 to sie nie zdziwiłem 

image.png.e71555f668f0776fed72cf11f541a3a4.png

jakby tego było mało pojazd wylądował na parkingu zaraz przed opuszczeniem organizacji hahah , aż się boje pomyśleć ile wyniesie jego naprawa.

image.png.fcee12dbb5712f3f3e3270c3d357190e.png

• Super 1

Nie żeby coś ale chyba na tym polega organizacja aby się dzielić pojazdami mordo xd , to że na organizacji są pojazdy to tylko dobroć innych graczy i że masz czym jeździć ale chłopie czym ty sie kierujesz mówiąc że chwale się majątkiem gdzie wogóle się tym nawet nie kieruje , to ty wraz z kolega pytaliście mnie podczas rozmowy ile są ok warte pojazdy na bazie , i tak obchodzi mnie te 2k (suma jest znacznie większa), gdyż musimy pokrywac twoje wybryki z głównego konta bankowego organizacji które jest zasilane z pieniedzy graczy organizacji za pomocą składek , nie ja tobie uprzykrzam życie lecz ty mi i innym graczom mojej organizacji , nie robie problemu o to abyś był u mnie w organizacji bo takiego robactwa nawet nie chce mieć ani widzieć na oczy, poza tym w jaki sposób według Ciebie robie ci problem z twoją nawiązką do tego że chce abyś był w organizacji bądź żebym nie tracił ludzi? jak ci wspominałem , moja organizacja jest tylko z członków których znam z real, oraz których poznałem w świecie mta , was wziąłem bo widziałem że zaczynacie i chcieliśmy wyciągnąć pomocną dłoń i fajną atmosfere, ale nie myślałem że zachowasz się jak nie odpowiedzialny dzieciak , tyle ode mnie czekam na odpowiedź administracji.

I tak masz rację, liczę się z tym że ktoś będzie jeździł pojazdami ale nie miałem jeszcze przypadku aby ktoś porzucał pojazdy bez słowa że względu że nie ma kasy na naprawę,  mówiłem Ci co robić w tym przypadku , robisz ss wklejasz na discord z opisem i ktoś naprawi I będzie czekal aż będziesz miał kasę a nie ze ty olewasz temat i Cię nie ma ani dc ani serwer bez slowa, dwa dni Cię prosiłem o ogarnięcie turismo a ty bez słowa,  między czasie zdążyłeś zepsuć Buffalo,  a przed chwilą jeszcze turismo poraz kolejny...

Godzinę temu, Riccardo. napisał:

Witam, gadalismy zaledwie 2 minuty i nic nie wpominales o autach, poza tym informowalem cie ze porzucenie auta nie bylo celowe, a wywalilo mi prad. Z reszta to byla moja pierwsza organizacja i gdybym wiedzial przed dolaczeniem ze beda takie probklemy to wcale bym sie za to nie bral, wiesz dobrze ze jestem nowym graczem i mam 10h na serwerze, nie wiem ile musze cie jeszcze przepraszac za to samo zebys w koncu wyluzowal, rowniez pozdrawiam.

Nie przypominam sobie żeby choć raz padło słowo przeprosin 

@Riccardo. Zgodnie z regulaminem organizacji w której byłeś powinieneś odstawiać auto naprawione i zatankowane. Natomiast gdy nie miałeś jak odstawić pojazdu powinieneś to odpowiednio zgłosić, bycie nowym graczem nie zwalnia cię z nieprzestrzegania regulaminów oraz nieznajomości ich. W związku z tym musisz pokryć koszty porzucenia pojazdów.
@ALFO.NSO Proszę o ponowne wysłanie zrzutów ekranu z kwotami odstawiania pojazdu. Aktualne są nie wyraźne i nie mogę nic z nich odczytać.

Edytowane przez copka
  • Super 2

Godzinę temu, copka napisał:

@Riccardo. Zgodnie z regulaminem organizacji w której byłeś powinieneś odstawiać odstawić auto naprawione i zatankowane. Natomiast gdy nie miałeś jak odstawić pojazdu powinieneś to odpowiednio zgłosić, bycie nowym graczem nie zwalnia cię z nieprzestrzegania regulaminów oraz nieznajomości ich. W związku z tym musisz pokryć koszty porzucenia pojazdów.
@ALFO.NSO Proszę o ponowne wysłanie zrzutów ekranu z kwotami odstawiania pojazdu. Aktualne są nie wyraźne i nie mogę nic z nich odczytać.

Jestem serwer idę naprawiać pojazdy i ogarniać,  potrzebuje twojego discorda aby podesłać Ci wszystkie ss z naprawy , tankowania i wyjęcia z pp , chyba że mogę tu ale trochę spam no i lepiej z dc odczytać mi się wydaje screeny

Po otrzymaniu zrzutów ekranu które załączam w linkach całkowita kwota do zapłaty wynosi 5004,72$. Jesteś zobowiązany zwrócić tą kwotę graczowi @ALFO.NSO (uid 13616) przez bank w Los Santos. Na spłatę masz czas do 08.11.2025 gdyby kwota została spłacona wcześniej, poinformuj mnie za pośrednictwem odpowiedzi do tej skargi.

https://imgur.com/a/WsXq0Gz
https://imgur.com/a/cdJP5z4
https://imgur.com/a/6zocvqX

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.