Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[Wniosek] [Kościół] [Parafia Matki Bożej San Fierro]

Hebel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Z racji iż nawet kiedy nie ma eventów to zauważyłem że frekwencja oraz zaangażowanie na wydarzeniach kościelnych jest ogromna czasami przebijając typowe wydarzenia typu: zloty, ocenianie pojazdów na G1 (chyba tak się to pisało). Szczerze dzięki takim wydarzeniom ilość graczy wzrasta ponieważ widać jak jest to prowadzone. Moim zdaniem na tak lecz musiało być to bardzo restrykcyjnie naznaczone by Administracja Rcon nie miała problemów z tytułu obrazy uczuć religijnych. 

• Super 3

Jest to ciekawe urozmaicenie integracji społeczności serwera - aczkolwiek raczej nie przetrwałoby to długo jako biznes. Należy również pamiętać, że to jedyny kościół z "pustym", dostępnym dla każdego interiorem - tam aktualnie również odbywa się fabularka i sądzę, że RCON będzie chciało w przyszłości również do czegoś tę lokalizację wykorzystać. Za kościołem zaś stoją kontenery (miejsce rozładunku kontenerów z pracy dorywczej) o czym nie można zapomnieć. Myślę, że aktualna forma powinna w zupełności wystarczyć, bo w współpracy z frakcjami czy administracją dość wiele da się zrobić nawet bez biznesu - jak już sam zdążyłem się o tym przekonać na ostatniej takiej integracji w kościele.

Po dłuższej analizie komentarzy i wniosku jestem za tym, by nie tworzyć takiego biznesu. Kontynuuj to, co robisz aktualnie co tydzień w niedzielę i będzie dobrze.

Edytowane przez huh
  • Super 1

Oczywiście, że TAK! 

8 godzin temu, InspektorKnucik napisał:

Świetny pomysł, jestem na tak, ale dodałbym jeszcze jakiegoś Schaftera bądź Eleganta do wyposażenia (co to za parafia bez Mercedesa XD)

Ja bym proponował oprócz tego Stafforda oraz również coś terenowego, najlepiej Huntley bądź Rancher Long.
Można by się też pokusić o stworzenie interioru zakrystii oraz o utworzenie miejsca na Plebanię, najlepiej wykorzystać do tego niewielki parking za Kościołem i tam utworzyć jakiś niewielki budynek, który posłużyłby za Plebanię oraz dodać do tego niewielki garaż wirtualny wystarczający na umieszczenie pojazdów przydzielonych do Biznesu

Edytowane przez KacperG12
  • Super 2

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.