Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na TRIPEZ

Majsterio

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Nizonekk
Nick oskarżonego: @Tripz 
Powód skargi: Ciągłe zaczepki 
Dowody: Logi starczą 

Odkryj ukrytą treść

Opis sytuacji: Chłop dzień w dzień próbuje wyprowadzić z równowagi doprowadza do stanu takiego ze trzeba już odpisać napisałem reporta wcześniej od niego i odpowiedziałem mu po czym @k3r0x Dał mi mute za to ze mu odpowiedziałem na 6H a jak on zaczepia sie to nikt nic z tym nie robi 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Wysłałem na forum prywatną wiadomość + oznaczyłem 

No co mogę odpisać napisałem tak ponieważ zwyzywałeś mnie od nie będę pisać jak  co mnie uraziło więc napisałem do k3r0x on to sprawdził i dał ci muta prowokacji w tym nie widzę jak bym prowokował to bym cały czas ci pisał odpisz albo np dam ci 10k jak mi odpiszesz to jest prowokacja a tylko spytałem sie jak tam mut i tyle 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.