Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Wujaszek

freezakupdw
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

Temat wątku: Skarga na <Nick oskarżonego>

Login: freezakupdw
Nick(i) oskarżonego(/ych): Wujaszek.
Powód skargi:  powod skargi wywzszanie sie nad nornalnym graczem/sugerowanie samobojstwa
Data zdarzenia: 31.10.2025 17;25
Dowody: (251) Wujaszek.: na rozmowe ze mna trzeba sobie zasluzyc
(213) freezakupdw: XD
(166) Montz_: nastepnym razem jak chcecie gadać łaciną to polecam zapamiętać nicki osób z administracji XD
(251) Wujaszek.: o to to
(251) Wujaszek.: swiete slowa
(213) freezakupdw: niue masz jakiegos mostu niedaleko siebie
(251) Wujaszek.: a co chcesz skoczyc?
(251) Wujaszek.: cos znajdziemy
(166) Montz_: zaraz można poszukać wisłostrade polecam

Opis sytuacji:  administrator wujaszek na poczatku prowokowal oraz wywzszal sie poczym zasugerowal zebym popelnil samobojstwo, mnie to bardzo poruszylo bylo to bardzo nie na miejscu aktualnie jestem strasznie zniesmaczony do serwera poniewaz administrator to dla mnie osoba reprezentujaca serwer i aktualnie przez ta sytuacje przechodza mi straszne mysle na mysl, dopiero co wyszedlem z depresji mam straszny mentlik w glowie bo tak! jestem delikatny dotknelo mnie to dla mnie to nie sa slowa rzucone na wiatr prosze o powazne i szybkie rozpatrzenie sprawy

• Super 4
  • Haha 6
  • Auć 2
  • WOW! 1

W jaki sposób wywyższałem się nad tobą czy innymi graczami, skoro twój kolega, bądź też inny gracz który łamie regulamin serwera dostaje karę następnie podchodzisz do mnie i zaczynać walić teksty typu, chodź na ts pogadać a później piszesz sam o mostach, to nie wiem o co tutaj chodzi. Może faktycznie lekko poniosło mnie z tym tekstem o moście, aczkolwiek nie miałem na celu nikogo prowokować czy obrażać. Staram być miły wobec innych, więc nie taka była moja intencja pisząc to. Pozdrawiam cieplutko ❤️

a ty po napisaniu skargi nadal prowokujesz także nie wiem w czym problem.
<< [213] freezakupdw: no no nie wiesz co rozpoczales

Edytowane przez Wujaszek.
  • Super 2
  • Haha 1

"W jaki sposob sie wywyzszalem?" 🤣

Piszesz mi ze na rozmowe z toba trzeba sobie zasluzyc, po czym ja zadaje normalne pytanie a ty mi wyskakujesz z jakims skokiem z mostu, to nie jest normalna odpowiedz mam nadzieje ze jakis RCON to przedzej czy pozniej rozpatrzy bo takie zachowanie nie ma tu miejsca.

• Super 4
  • Haha 2
  • WOW! 1

You're missing the point, the problem is you telling me to kms isn't okay and shouldn't just be ignored.

Zaprosilem cie na teamspeaka i od razu wyskoczyles z morda;) ale juz przed tym widac bylo ze sie wywyzszales, uwierz nie jestes wyjatkowy;) moze ta skarga w koncu ci przemowi do glowy;) argument o napisaniu tego samego jest na prawde nic nie znaczacy w tym kontekscie 

• Super 3
  • Haha 5
  • WOW! 1

Patrząc na kontekst rozmowy, którą przytoczyłeś to Ty pierwszy wyskoczyłeś z mostami - wątpię, że bez powodu, oskarżony podłapał temat co w samo sobie nie jest dobre ze względu na rangę, którą piastuje i tym samym wymagana jest od niego samokontrola. 

@Wujaszek. patrząc na wiadomość, że na rozmowę z Tobą trzeba sobie "zasłużyć" - nie wygląda to dobrze i chodź domyślam się, że nie miałeś do końca takich intencji proszę abyś nie zwracał się w ten sposób do graczy, nawet jeżeli oni sami Cię prowokują. 

• Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.