Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na Candy- oskarżony przez PaKu

PaKu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, z tej strony Starszy pracownik Candy kłaniam się! Patrol wezwał mnie do odholowania twojego pojazdu ponieważ znajdował się on poza wyznaczonym terenem do parkowania na grzybiarzu (płotki wyznaczają linie parkingu) 

Na dole podrzucam ci jak stał twój samochód i wyznaczenie parkingu. Dziękuje ode mnie to wszystko i życzę miłego dnia!

p.s nastepnym razem pisz pm

image.png

mta-screen_2025-10-30_17-11-26.png

• Super 6

Witam, myślę że nie trzeba tu nic dodawać, ponieważ nasz pracownik wszystko dokładnie wyjaśnił, aby pojazd nie został odholowany musi stać w granicach wyznaczonych przez płotki, natomiast pojazd oskarżającego znajdował się poza tymi granicami co pokazują załączone przez pracownika dowody. 

Skargę odrzucam. 

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.