Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem deftones

Kugi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

g8YoHfr.png

M3o7SmR.png

Witajcie, drodzy Czytelnicy! Ja jestem Praktykant @Kugi z Redakcji Prasowej Project News, a dziś przychodzę do Was z wywiadem, którego udzielił nam @deftones. Rozsiądźcie się wygodnie i zapraszam Was do poniższego materiału.

vgC1HDp.png

K: @Kugi  | De: @deftones

K: Uszanowanie, z tej strony Praktykant @Kugi z Redakcji Prasowej Project News. Czy jesteś chętny udzielić nam wywiadu?
De: Uszanowanie, z miłą chęcią udzielę Ci wywiadu.

K: Miło to słyszeć! Na sam początek chciałbym, abyś opowiedział kilka słów o swojej osobie.
De: Zaczynając od wieku, to mam 25 lat i pochodzę z województwa podkarpackiego. Interesuję się motoryzacją, sportem, filmem i lubię czytać nowinki technologiczne.

ZKWDA3u.gif

K: Na serwer ProjectRPG dołączyłeś 29 września 2024 roku. Pamiętasz, w jaki sposób natknąłeś się na niego i jakie odczucia u Ciebie wywołał świeżo po zarejestrowaniu?
De: W dużym skrócie zaczęło się to tak, że po upadku serwera, na którym dane mi było grać kilka lat wcześniej, nadszedł moment na odpoczynek od MTA. Minął jakiś czas i stwierdziłem, że w sumie warto poszukać czegoś nowego. W ten sposób trafiłem na ProjectRPG i po stworzeniu pierwszego konta z innym nickiem niż ten obecny porzuciłem ten serwer, bo chyba jak dobrze pamiętam, to nie spodobał mi się styl graficzny interfejsu. Minęło kilka dni, więc postanowiłem dać mu jednak szansę. Tym razem chcąc mieć inny nick (taki jak mam teraz), zrobiłem kolejne konto. Następnie człowiek się wciągnął. Od tamtej pory dalej tu jestem i nie zamierzam na razie odchodzić.

K: Pozostając w tematyce Twoich początków, pamiętasz może jaka frakcja wywołała u Ciebie najlepsze wrażenie i dlaczego akurat ona?
De: Bezapelacyjnie była to San Andreas Road Assistance. Wcześniej, na innym serwerze dane było mi służyć w podobnej frakcji i szło mi bardzo dobrze. Tutaj też był u mnie epizod z tą frakcją i chcę kiedyś wrócić, natomiast na ten moment wolę grać solo.

K: Posiadasz aktualnie rozegrane ponad 1200 godzin w przeciągu ostatniego roku. Jest to bardzo imponujące i pokazuje Twoje duże zainteresowanie. Jaką radę udzieliłbyś graczowi, który dopiero zaczyna i jak zachęciłbyś go do pozostania na serwerze?
De: To fakt, trochę się godzin nazbierało. Taką chyba najważniejszą radą dla nowych graczy ode mnie, będzie po prostu to, by nie odwalać. Odwalanie sprawi, że nowy gracz dostanie karę. Jedną, drugą, trzecią... Zapał i zainteresowanie spadnie. Lepiej pracować, zdobywać gotówkę, zawierać nowe znajomości czy robić projekt auta. Trzeba mieć cel, bo bez niego gra szybko się nudzi.

K: Podczas Twojej długo miesięcznej rozgrywki z pewnością osiągnąłeś kilka swoich zamierzonych celów. Jesteś w stanie nam je wymienić i po krótce opisać?
De: Niespełnionym marzeniem był Sultan. Udało się go jednak kupić i aktualnie, zamierzam zrobić go full tune i brakuje mu naprawdę niewiele. Co do reszty celów, to chcę jeszcze mieć okrągły milion na koncie, niezainwestowany w auta.

w0a1nBk.gif

K: Jak wiemy, na serwerze pojawiają się często aktualizacje dotyczące bodykit'ów. Jaka aktualizacja karoserii pojazdu w ciągu ostatniego roku wywołała u Ciebie największe zadowolenie i dlaczego?
De: Spodobała mi się aktualizacja Cometa, chyba jedna z lepszych w tym roku. Uważam, że ten pojazd aktualnie wygląda bardzo dobrze i nie ma w nim nic do poprawy. Wspomnę też o dodaniu Willarda, wokół którego było dużo szumu. Piękne auto, które posiadam.

K: Wraz z rozegranymi godzinami Twój majątek z pewnością rósł na wartości. Czy jesteś go w stanie oszacować na ten moment?
De: Jak na tyle godzin gry, to uważam, że jest mały. Szybko licząc, będzie to w granicach 1 400 000 $ - 1 500 000 $.

K: W tegorocznej wrześniowej rekrutacji na stanowisko Supportera serwera ProjectRPG Twoje podanie zostało rozpatrzone pozytywnie. Pamiętasz dzień wyników oraz jakie emocje Tobie wówczas towarzyszyły?
De: Pamiętam, że wtedy obudził mnie spam powiadomień z Discorda z gratulacjami. Ciężko było mi uwierzyć w to, że akurat ja. Entuzjazm był spory i było mi bardzo miło. Cieszę się, że dano mi wówczas kredyt zaufania.

K: Dziękuje @deftones za Twój poświęcony czas w udzieleniu wywiadu dla Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś na koniec kogoś pozdrowić?
De: Również dziękuję za możliwość wzięcia udziału w tym wywiadzie. Pozdrawiam Cię, czytelników, całą Redakcję Prasową Project News i najlepszą organizację na tym serwerze, jaką jest Immortal Dynasty.

pjgdEhb.png

K: San Andreas Fire Department czy San Andreas Transport Corporation?
De: San Andreas Transport Corporation.

K: Benzyna czy Diesel?
De: Benzyna.

K: Netflix w domu czy Kino na mieście?
De: Netflix w domu.

K: Pizza czy Kebab?
De: Pizza.

K: Komputer stacjonarny czy Laptop?
De: Komputer stacjonarny.

K: Morze czy Góry?
De: Morze.

XGwBbve.png

Dziękuję wszystkim Czytelnikom za uwagę! Zachęcam również do zapoznania się z innymi treściami przygotowanymi przez naszych Redaktorów w naszym wątku na forum.

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

xpKwdDk.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 11

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.