Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na yellowpreston

PauLovskY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: PauLovskY
Nick(i) oskarżonego(/ych): @yellowpreston
Powód skargi: wykroczenie przeciw zasadom
Data zdarzenia: Dziś 28.10 ok 16 godziny
Dowody: logi
Opis sytuacji: uważam, że ,,administrator" postąpił bardzo źle. Serwer stawia na kulturę itp. Ćpuny zaczęły propagować ,,buszka" oraz ,,niucha" które zostały przeze mnie potępione. Wiadomo jakie jest zdanie o ćpunach 😉 

Administrator uważał, że uświadomienie ,,ćpunów" że to nie jest ok jako prowokację co uważam, że moje zdanie bardziej było skierowane w stronę młodych graczy jak postrzegani są tacy ludzie. Jeżeli piętnowanie przekleństw jest takie żeby młodzi gracze się nie uczyli takich słow, wyrazów. Także gdzie jest prowokacja z mojej strony jeżeli tylko uświadamiam tych ćpunków, że ich ,,przeżycia" to nie jest temat do dzielenia się nim? 

LOGI Z KONTAKTEM NA DC Z OSOBĄ NADAJĄCĄ KARĘ: ,,

1. b8c6b260b8b225d340ed80c20d06eca9.webp?si

yellowprestonafca7da88defd41a972e979f330e7e52.png?siz77716:07wtorek, 28 października 2025 16:07

no staary

Kliknij, aby zareagować

❤️
    Kliknij, aby zareagować

:rofl:
    Kliknij, aby zareagować

Dodaj reakcję

Odpowiedz

Przekaż dalej

Więcej
  2. [16:08]wtorek, 28 października 2025 16:08
    piszesz na g zeby ogarneli dupe cpuny np albo ze maja dziury we lbie

Kliknij, aby zareagować

❤️
    Kliknij, aby zareagować

:rofl:
    Kliknij, aby zareagować

Dodaj reakcję

Odpowiedz

Przekaż dalej

Więcej
  3. [16:08]wtorek, 28 października 2025 16:08
    no to są prowokacje no
  • Haha 3

Cześć! Szkoda, że nie udało mi się wytłumaczyć tobie, na czym polega błąd i problem, myślałem, że wyjaśniłem Ci wszystko na Discord. No ale cóż, wytłumaczę ci to drugi raz. Problem polegał na tym, iż twoja "próba" wyjaśnienia była napisana w bardzo chamski i prowokacyjny sposób. Napisałem Ci również to, że można było wyjaśnić wszystko w łagodniejszy sposób, a jeżeli uważałeś ich rzeczy za niestosowne, można było to zgłosić. Dobrze wiedziałeś, co piszesz, i nie wierzę w to, że nie widzisz w swoich wiadomościach żadnych prowokacji.

• Super 4

2 minuty temu, yellowpreston napisał:

Cześć! Szkoda, że nie udało mi się wytłumaczyć tobie, na czym polega błąd i problem, myślałem, że wyjaśniłem Ci wszystko na Discord. No ale cóż, wytłumaczę ci to drugi raz. Problem polegał na tym, iż twoja "próba" wyjaśnienia była napisana w bardzo chamski i prowokacyjny sposób. Napisałem Ci również to, że można było wyjaśnić wszystko w łagodniejszy sposób, a jeżeli uważałeś ich rzeczy za niestosowne, można było to zgłosić. Dobrze wiedziałeś, co piszesz, i nie wierzę w to, że nie widzisz w swoich wiadomościach żadnych prowokacji.

Rozumiem, że propagowanie narkotyków jest ok? I w tym wszystko jest git? 🙂

• Haha 5

W dniu 28.10.2025 o 16:41, yellowpreston napisał:

W pełni podzielam zdanie Supportera.

W dniu 28.10.2025 o 16:43, PauLovskY napisał:

Rozumiem, że propagowanie narkotyków jest ok? I w tym wszystko jest git? 🙂

Nie, nie jest ok. Dlaczego zatem nie widzę od Ciebie zgłoszenia na graczy, którzy to robili? 

Kara została nadana słusznie.

• Super 3
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.