Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Siemaszko

Mari

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Mari
Nick oskarżonego: Siemaszko
Powód skargi: Nie oddanie kasy w umówiony termin, oraz kłamstwa. 
Data zdarzenia: 
Dowody: 16.02.2021 koło 14:30 Sprzedałem motor za 45k a gracz miał mi jeszcze oddać 25k.

Opis sytuacji: Tak gracz Siemaszko kupił ode mnie motor w raty, miał mi oddać 25k do piątku. Dziś gdy gracz był na serwerze wyłączył pm, potem go znalazłem i uciekał gdy go zablokowałem zapytałem go czemu mi nie chce oddać kasy on powiedział że nie wie o czym mowa.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Witam, chciałbym odwołać się od skargi gracza Mari. Potwierdzam że miałem oddać resztę pieniędzy w piątek lecz już nie gram na serwerze jedynie jeżdżę po mapie lub uberuje wczoraj chciałem się chwilę pościgać i wydawało mi się to zabawne później chciałem to wyjaśnić lecz gracz odjechał a ja kończyłem już grać. Dziś rano pisałem z graczem że na pewno nie zarobię tyle pieniędzy i mogę mu oddać motor i za każdy dzień który go miałem oddać mu 1k lecz on idzie dalej w zaparte i chce pieniądze nie rozumiejąc co do niego piszę. Mam nadzieje że sprawa się jeszcze do dzisiaj wyjaśni lub się jakoś inaczej dogadamy.

47 minut temu, Siemaszko napisał:

Witam, chciałbym odwołać się od skargi gracza Mari. Potwierdzam że miałem oddać resztę pieniędzy w piątek lecz już nie gram na serwerze jedynie jeżdżę po mapie lub uberuje wczoraj chciałem się chwilę pościgać i wydawało mi się to zabawne później chciałem to wyjaśnić lecz gracz odjechał a ja kończyłem już grać. Dziś rano pisałem z graczem że na pewno nie zarobię tyle pieniędzy i mogę mu oddać motor i za każdy dzień który go miałem oddać mu 1k lecz on idzie dalej w zaparte i chce pieniądze nie rozumiejąc co do niego piszę. Mam nadzieje że sprawa się jeszcze do dzisiaj wyjaśni lub się jakoś inaczej dogadamy.

Słuchaj nie będę się dogadywał w taki sposób miałeś czas do piątku, i miałeś mi to oddać. Zgodziłeś się na taką umowę i nie będę ci oddawał żadnych pieniędzy i nie interesuje mnie to że nie chce ci się zarabiać.

55 minut temu, Siemaszko napisał:

I po 2 mówiłeś że nie wiesz o żadnych pieniądzach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.