Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Perfekt, *TiGeR* (spr.29.11)

Kamdro
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 3210
Login: Kamdro
Nick oskarżonego: Perfekt i *TiGeR*
Powód skargi: Zaniżona kwota turismo 2ns (podejrzana transakcja)
Data zdarzenia: Nie znam dokładnej daty, jakoś na dniach.
Dowody: Logi administracyjne (baza pojazdow na forum do wgladu)
Opis sytuacji: Mniemam przypuszczać, że gracz Perfekt znowu zakupił Turismo 2ns za zaniżoną kwotę od gracza *TiGeR*. Już raz była taka sytuacja, dziwię się, że znowu nie mają za to bana.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  Teraz informuje @Perfekt@*TiGeR*

Edytowane przez amik-
  • Super 8
  • Haha 6
  • Auć 1
  • WOW! 5

Wraz z innymi członkami administracji - doszliśmy do wniosku, że wymiana była nieregulaminowa. Turismo zostało wycenione na NAJMNIEJ  35.000.000$. 

Pojazd Turismo został odkupiony, w drugiej transakcji za około 37kk, także jest bardzo dziwne, że nie dostałem za to bana, oddając za jeden pojazd prawie cały swój majątek. 

• Haha 11

pokazuje i objaśniam, o to log z całej transakcji z graczem @*TiGeR* 

ⓘ Otrzymałeś:
  -- Pojazd: Turismo (ID: 2656)
ⓘ Oddając:
  -- Pojazd: Admiral (ID: 920)  5kk 
  -- Pojazd: Comet (ID: 3857)  9kk (nie wiem ile dokładnie może być wart, wyceniałem na oko ponieważ, nie zbierałem ofert za ten pojazd)
  -- Pojazd: Fortune (ID: 4711) 600k
  -- Pojazd: ZR-350 (ID: 8993) 13kk 
  -- Pojazd: Schafter (ID: 9513) około 4kk takie miałem oferty (mało jest egzemplarzy tego modelu na sprzedasz, co za tym idzie, może być warty troche więcej) 
  -- Pojazd: Elegy (ID: 9921) 4kk również poparte ofertami 
  -- Pojazd: NRG-500 (ID: 56308) 1.3kk 

Mamy tutaj kwote, oscylującą na granicy 37kk a dokładnie 36.9kk.

• Super 2
  • Haha 3

rozbieżność może wynikać z tego, że tych egzemplarzy bardzo mało do kupna w ostatnim czasie, zr trzymam już bardzo długo, ofert jako takich nie zbierałem i faktycznie, w tym wypadku mogłem sie nieco pomylić. Lecz za samego cometa dałem 7kk, a było to jakieś półtora roku temu, jeszcze przed remodelem. 

• Haha 2

Hej, tak dodam od siebie, że wycena TURISMO 2NS na 35kk jest śmiechem na sali - infernus 9k id został wyceniony na ok 50kk (w wymianie). Niektórzy mogą się z tym nie zgadzać, ale tak było. Także idąc taką logiką turismo 2ns powinno być warte minimum z 60-70kk. To tyle ode mnie 🙂. Pozdrawiam!

edit: Osobiście polecałbym administracji RCON jeszcze raz wyliczyć REALNĄ kwotę turismo 2ns - bo w tym przypadku im nie wyszło i to totalnie, mam nadzieję, że zostanie to znów przeprowadzone i to prawidłowo.

Edytowane przez Kamdro
  • Super 6
  • Haha 1
  • Lubię to! 2
  • WOW! 4

Cytat

infernus 9k id został wyceniony na ok 50kk (w wymianie) Niektórzy mogą się z tym nie zgadzać, ale tak było.

Ja wiem co było, oddałeś jakieś totalne gruzy w zamian za infernusa 9kid, które zostały wycenione na początku, na kwote 55kk a później na kwote oscylującą w granicach 41kk. Niemniej jednak sam sprzedałeś inny egzemplarz infernusa 9kid za kwote 27kk, wiecej możesz bardzo dobrze sie wypowiedzieć, co do cen owych pojazdów.

• Super 2
  • Haha 2

Czytam bardzo dokładnie, moge jasno stwierdzić, że układasz narracje pod siebie i próbujesz wyceniać pojazdy na podstawie swoich transakcji, gdzie to twoje w.w. transakcje są co najmniej nie jasne. 

Edytowane przez Perfekt
  • Haha 4
  • Lubię to! 1

Nie wiem czy jesteś aż tak [...] czy tylko udajesz. Ja wszystkie wyceny podeslalem administracji wyceniającej pojazdy i zgodzili się z nimi. To ty próbujesz nieudolnie ratować swoje dupsko, bo wiesz, że mam rację i nie chcesz kolejnej kary w postaci dopłaty dodatkowych pieniędzy na rzecz RCON. Skończ błaznować, bo się tylko pogrążasz.

edit. Pomijając nasze przepychanki - obaj wiemy, że turismo 2ns zostało wyliczone na niską kwotę względem realiów serwerowych. Tego akurat zaprzeczyć mi nie możesz. 🙂

Edytowane przez Kamdro
  • Haha 2

Co do Turka to został wyceniony jak został ja w tym udziału nie brałem haha 

Ogółem męczy mnie już ta sytuacja nie chce się tutaj jakoś napinać nad tą grą czy się o nią wykłócać czekam na administracje i ich decyzje 

Edytowane przez Perfekt
  • Haha 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.