Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Research.

v.vacat
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

WDjuu5E.png

mSu4qkK.png

Dzień dobry drodzy czytelnicy! Z tej strony @v.vacat, Reporter z Redakcji Prasowej Project News! W swojej dzisiejszej pracy pragnę wam przedstawić poprzez wywiad kolejnego gracza naszej społeczności. Do niedawna mogliście go spotkać na służbie z ramienia SAFD, lecz aktualnie prężnie rozwija się w służbie medycznej SAMD. Moim dzisiejszym gościem jest nie kto inny jak @research! Zapraszam Was, drodzy czytelnicy do przeczytania naszej rozmowy, miłej zabawy!

LKZ38Vt.png

V: @v.vacat | R: @research

V: Dzień dobry. Jestem @v.vacat, Reporter z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś mi poświęcić chwilę swojego czasu i udzielić mi wywiadu? Zapewniam, że będą same interesujące pytania! 
R: Cześć! Z miłą chęcią udzielę Ci wywiadu, jestem chętny na ciekawą rozmowę!

V: Każdą rozmowę warto zacząć od poznania swojego rozmówcy. Mógłbyś się przedstawić naszym czytelnikom? Prosiłbym o podstawowe informacje, takie jak imię, wiek, miejsce zamieszkania oraz coś ciekawego o sobie.
R: Rozpoczynając nasz prześwietny wywiad... Nazywam się Kacper, aktualnie mam już skończone we wrześniu 20 lat. Moje aktualne miejsce zamieszkania to Londyn, a mówiąc w ich toku myślenia to trzecia strefa. Opisujące mnie cechy to oczywiście szczerość, ponieważ człowiek, kłamiąc, grzeszy! Poza tym to potrafię dobrze się dogadywać ludźmi, pracować w grupie i nie mam problemów o wszystko jak niektórzy nasi super obywatele Polski.

pZ9oAFj.png

V: Dlaczego zdecydowałeś się na zamieszkanie poza Polską? 
R
: W Polsce nie mieszkam od sierpnia. Swoją decyzję o opuszczeniu ojczyzny motywuję tym, że w Wielkiej Brytanii znalazłem pracę.

V: Posiadasz jakieś Hobby? 
R
: Swoim hobby mogę śmiało nazwać szeroko pojęte zainteresowanie rzeczami, które związane są z policją oraz strażą graniczną.

V: Zechciałbyś rozszerzyć swoją wypowiedź o to, skąd wzięło się w tobie takie zainteresowanie służbami mundurowymi? Co robisz, by pielęgnować swoje hobby? 
R: Hmm... Szczerze mówiąc, to w głównej mierze seriale. Drugim czynnikiem, który wzmocnił we mnie zainteresowanie policją, to była dość duża ilość godzin w SAPD (5300) na zamkniętym już serwerze Paradise. Poza tym również znajomi, którzy już etap rekrutacji do służb mundurowych mają za sobą bądź dopiero będzie ich to czekać w niedalekiej przyszłości. Straż graniczna to poboczny kierunek. Aktualnie, żeby jakoś tam to pielęgnować, to no oglądam różne seriale bądź inne programy oraz rozmawiam z funkcjonariuszami policji o służbie.

SiCD90y.gif

V: Jak zaczęła się twoja przygoda z serwerem PRPG
R: Moja przygoda z tym serwerem zaczęła się, kiedy PRPG się wybiło, a samo konto mam założone od 2020 roku. Pogrywałem coś tutaj, potem na Paradise, łączyłem swoją rozgrywkę na MTA, grając na tych dwóch serwerach. Niestety, serwer lubiany przeze mnie oraz innych graczy społeczności MTA się zamknął, więc z powodu nostalgii i chęci zabicia czasu, a także poznawaniu nowych osób pogrywam sobie tutaj.

V: Jak przedstawiłbyś komuś swoją postać, którą wykreowałeś przez lata swojej rozgrywki na PRPG
R: Szczera osoba, pomagająca i chętna do współpracy, o ile gracz sam wykazuje myślenie i chęć do współpracy.

V: Na serwerze masz przegrane aż 1430 godzin. Co szczególnego zapadło Ci w pamięci podczas spędzonego czasu na ProjectRPG
R
: Prawdę mówiąc, to od samego początku planowałem strikte RP. Jak dobrze wiemy, główną kolebką w kwestii Role-Play na naszym serwerze jest Posorants Group. Wspomnę również o pobycie we frakcjach, a konkretniej SAFD oraz SAMD. Z SAMD chciałbym związać się na dłuższy okres, chciałbym tam zostać do końca swojej serwerowej kariery. Z całej rozgrywki na serwerze najlepiej wspominam godziny spędzone z ludźmi, a także możliwość bycia w zarządzie Posorants Group przez długi czas. Razem z @Hubi15, @Conversiak613 i @Kawaii myślę, że byliśmy świetną kadrą zarządzającą i staraliśmy się robić wszystko, by być najlepszym i najaktywniejszym biznesem na serwerze. Sam biznes zapadł mi najlepiej w pamięci, zważywszy na nasz skład oraz to, co wspólnie robiliśmy.

V: Może pamiętasz, że byliśmy razem we frakcji SAFD. Jednak można zauważyć, że od pewnego czasu nie zasilasz już szeregów tej frakcji. Co stało za tym, że zdecydowałeś się na opuszczenie Fire Department
R: Żeby nie być wulgarnym, użyję dość delikatnych słów. Szczerość boli niektóre osoby, przykładem jest pewna osoba na stopniu District Chief, a poza szczerością to zaangażowanie, jakie panuje we frakcji, pozdrawiam Was.

66YjNPQ.png

V: Gdybyś miał ponowną możliwość, by wstąpić w szeregi SAFD, zrobiłbyś to?   
R
: Hahah, musiałbym być pijany albo zdesperowany by to nastąpiło. 

V: Aktualnie gracze PRPG mogą Cię zobaczyć w służbie na rzecz frakcji SAMD. Jak Ci się podoba twoja obecność w tej części serwerowej społeczności?  
R
: Miałem przyjemność już w przeszłości zasilić szeregi frakcji SAMD. Elementem, który trzyma mnie w SAMD jest z pewnością nasza ekipa, z którą fajnie się gra, współpracuje na służbie oraz rozmawia!

V: Co zdecydowało, że wybrałeś pracę w SAMD
R: Wybrałem SAMD z kilku istotnych powodów. Pierwszym, co wpłynęło na to, że wybrałem akurat tę frakcję, jest znajomość RP medycznego. Drugą kluczową rzeczą jest to, że mam znajomych w tej frakcji. Nie mógłbym zapomnieć o najważniejszym, SAMD wybrałem z powodu najlepszego i kochającego nas, minionków, Deputy Hospital Manager @Szender.

cp2rW3b.gif

V: Pragnę również zwrócić uwagę na to, że jesteś w Posorants Group. Co robisz w tym biznesie i jak długo w nim jesteś? 
R: Na to pytanie cząstkowo odpowiedziałem już nieco wcześniej. Odgrywanie, odgrywanie... Dalej mnie to jara i ciągnie, pomysłów mam dużo, w samym biznesie z kilku miesięczną przerwą jestem już 2 lata.

V: Czy chciałbyś przekazać jakąś wiadomość naszym czytelnikom? Oraz czy chciałbyś kogoś pozdrowić? 
R: Przekazać? Hmm... Bądźcie szczerzy, a przede wszystkim nie okłamujcie ludzi oraz uczcie się na egzaminy. Nie bójcie się poznawać nowych osób. Na samym końcu pozwolę sobie zaprosić Was, drogich czytelników do San Andreas Medical Department, bo nasz Deputy Hospital Manager @Szender poszukuje utalentowanych osób do frakcji.

V: I tym pytaniem dobrnęliśmy do końca naszej wspólnej rozmowy! Chciałbym Ci bardzo podziękować za fenomenalną rozmowę i poświęcony czas!
R: Ja również dziękuję za zaproszenie i za możliwość podzielenia się cząstką siebie z czytelnikami Project News.

pjgdEhb.png

V: SAMD czy SAFD
R: SAMD

V: Infernus czy Euros?
R: Infernus

V: Project News czy Project FM?
R: Project News

V: Polska czy Wielka Brytania?
R: Polska

V: Gry fabularne czy Gry, w których twoje wybory mają znaczenie?
R: Gry fabularne

XGwBbve.png

Bardzo Wam dziękuję, drodzy czytelnicy za przeczytanie naszej rozmowy! Zapraszam Was do zapoznania się z twórczością moich redakcyjnych przyjaciół z Redakcji Prasowej Project News!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

hqgCDdx.png60VpIL6.png

Edytowane przez v.vacat
  • Super 11

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.