Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

DJ_Joda6321
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Joda6321
Nick osoby oskarżonej: HUH
Powód: Bezpodstawny mute na 4h za prowokacje 
Data: 21.10.2025 jakieś 15 minut temu
Dowody: Chce tu zobaczyć dowody swojej winy bo nie jestem w stanie ich znaleźć.

Opis: Huh napisał abym przeanalizował logi. Właśnie to zrobiłem i nigdzie nie widzę żadnej prowokacji. Prosze w wskazanie konkretnej wiadomości która była prowokacją lub zdjęcie kary gdyż została nałożona bezpodstawnie. Powtarzam - przeanalizowałem DOKŁADNIE logi i nie widze ŻADNEJ wiadomości która mogła zostać uznana za prowokacyjną. Liczę na szybki odzew ze strony HUH-a ze wskazaniem konkretnej wiadomości bądź zdjęcie kary która została nałożona bez wyraźnego powodu.

Edytowane przez joda6321
  • Super 1
  • Nie lubię tego 1

Nadal nie uważam aby były to prowokacje, ale mniejsza o to, mam teraz mega dziwny problem i nie bardzo wiem jak to rozwiązać, chce wejść na serwer ale wczytywanie modeli się kończy i nie dzieje się dalej nic, czas w rogu płynie ale nie dzieje się nic więcej. Jesteś w stanie coś mi tu doradzić czy muszę iść z tym na dzial pomoc?

Mordeczko, ja napisałem tą skargę tylko abyś wskazał mi konkretnie o które wiadomości chodziło xd

Apelowanie od kary która trwa 4h mija się z celem bo skończy się zanim ktokolwiek zdąży ją rozpatrzyć. 

Niemniej nadal uważam że to nie była prowokacja, jak adm. rcon sprawdzi to sam pewnie będzie się zastanawiał o co tu w ogóle chodzi. 

W każdym razie kara już się skończyła, ty powiedziałeś swoje, ja powiedziałem swoje no i tyle. A czy to była prowokacja czy nie - tego nie wie nikt. Twoim zdaniem tak, moim nie, bo nie wiem kogo miałbym sprowokować tym co wtedy napisałem. Nie będę tu tego cytował bo zaraz i tu się jakaś ponura maruda znajdzie i mi jakieś ograniczenia nałoży. 

Jak ci się chce to możemy czekać na werdykt RCON w tej sprawie, mi to w sumie obojętne bo kara się już skończyła, aczkolwiek ciekaw jestem ich zdania na ten temat.

Pozdro.

Edytowane przez joda6321

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.