Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji vansia

pospuniak

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: pospuniak
Nick oskarżonego: vansia
Powód: gracz notorycznie łamie KRD, jezdzi pod prąd jezdzi VMAXEm udało mi się raz nagrać
Dowody: 

Spoiler

mta-screen_2021-02-19_11-44-21.png.af507619754e95a20432a21ed107e0a0.png

Opis sytuacji: Gracz jechał pod prąd walnął oraz nie poucza się do winny napomnę że to nie jest jego pierwsza taka sytuacja lecz reszty nie zdążyłem nagrać

Witam, na wstępie chce przeprosić za moją jazdę pod prąd bo tylko za to mogę przeprosić, lecz chce odnieść się do twoich słów. Powiedz mi gdzie na nagraniu widnieje scena gdzie cytuje ,,notorycznie łamię KRD,, ,,jeździ vmaxem,,. Czegoś takiego na nagraniu nie ma, widnieje tam tylko moja jazda pod prąd a te dwie dopiski mógłbyś sobie oszczędzić, bo nie miały one miejsca. Piszesz tez, ze uderzyłam w ciebie, a dobrze wiesz, ze gdybys chciał i jeździł oponowany to byś wyhamował. Nie próbuje tutaj zrzucić winy na ciebie, bo leży ona po mojej stronie. W takim razie ciebie proszę, o zgłoszenie się do mnie na serwerze o odebranie swoich 20$ za stłuczkę, jeśli tak bardzo czujesz się poszkodowany. Dodam jeszcze, ze chwile przed napisaniem w tym dziale, napisałeś na mnie skargę o samej jeździe pod prąd i nagle ci się przypomniało o sytuacjach tj notoryczne łamanie krd, jazda vmaxem, które nie miały miejsca 😅(nie dając żadnych dowodów + nigdy wcześniej nie widziałam cie na serwerze) . Dziekuje, tyle ode mnie. Przyznaje się do jazdy pod prąd i czekam na odzew kogoś z góry.

4 godziny temu, pospuniak napisał:

VMAXEm udało mi się raz nagrać

gracz notorycznie łamie KRD,

Mógłbym poprosic na to dowody? poniewaz nagranie wskazuje tylko jeden z twoich 3 podanych powodów

Gracz jechał pod prąd walnął oraz nie poucza się do winny

nie chce nic mowic ale na nagraniu widac jak vansia jest juz na pasie taxi a twój kolega leci bokiem i w nią zahaczył.

Czekam na reszte dowodów i wyciagne konsekwencje.

5 godzin temu, Turbo napisał:

Mógłbym poprosic na to dowody? poniewaz nagranie wskazuje tylko jeden z twoich 3 podanych powodów

nie chce nic mowic ale na nagraniu widac jak vansia jest juz na pasie taxi a twój kolega leci bokiem i w nią zahaczył.

Czekam na reszte dowodów i wyciagne konsekwencje.

rozumiem cię że bronisz swoich przydupasów z frakcji lecz mówisz ze był już na swoim pasie? w ktorym momencie? jadąc pod prąd? nie będę już wysyłał reszty filmów bo nie ma to sensu i tak pójdziesz za nimi w ogień pozdrawiam.

Oskarżony po opuszczeniu skrzyżowania od samego początku, aż do miejsca postoju TAXI poruszał się pod prąd, przez co doszło do kolizji.

Oskarżony gracz otrzymuje zakaz prowadzenia pojazdów na okres 12 godzin. Skargę przyjmuję. - słowa administratora a ty dalej będziesz twierdził że był na swoim pasie pozdrawiam z rodziną 

3 minuty temu, pospuniak napisał:

rozumiem cię że bronisz swoich przydupasów z frakcji lecz mówisz ze był już na swoim pasie? w ktorym momencie? jadąc pod prąd? nie będę już wysyłał reszty filmów bo nie ma to sensu i tak pójdziesz za nimi w ogień pozdrawiam.

Ale ja powiedziałem i przyznałem Ci rację że faktycznie jechała ona pod prąd, kara również słuszna pytasz w którym momencie no to trzymaj tutaj:
image.png.0d73e1f3ffbade3833d4f542861f1705.png
Widać na filmie że ona znajduję się już na pasie taxi, jeżeli nie zamierzasz dosłać więcej dowodów to skargę zamykam pracownik @vansia otrzymuję (-) za jazdę pod prąd, następnym razem jak piszesz w powodzie coś to poprzyj to dowodami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.