Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Arturek*

Michas
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Michas
Nick(i) oskarżonego(/ych): Arturek*
Powód skargi: Niesłuszne nadanie kary + błędna teść kary
Data zdarzenia: 18:28
Dowody: Nie nagrałem nic.
Opis sytuacji: Jechałem tunelem Easter Tunel ze strony SF, z na przeciwka jechał gracz @Valak. U mnie na ekranie jechal on dosłownie środkiem drogi. (Pewnie lekkie desynchro się wkradło).
Gracz Valak napisał do mnie wiadomosc na czacie lokalnym o tresci "200". Nie wiadomo o co chodzi. Odpisałem mu "zze mi przelejesz? git". Gracz nie wyraził się konkretnie treścią "Zapłać mi 200$". Z resztą widać było desynchro w tej akcji.
Supporter @Arturek* dał mi prawko o treści "Taranowanie". Po pierwsze zacznijmy od tego, że to nie było taranowanie. Po drugie nie napisał do mnie abym oddał graczowi kasę. Po trzecie powinien się jakkolwiek ze mną skontaktować. Szczególnie w momencie kiedy gracz pisze mi tylko "200" na pw. Moim zdaniem Supporter bardzo leniwie i pochopnie podszedł do sprawy. Gdybym dostał wiadomość od Supporta abym oddał za szkody to bym to zrobił ale dopiero po weryfikacji clipa od gracza o który wcześniej bym poprosił Supporta. Nie jestem szkodnikiem aby z buta dawać mi kary za takie rzeczy. Gdyby Arturek* nie był tak leniwy sprawdzil by historie moich kar.

Logi z rozmowy z graczem Valak:|
Local: Valak: 200
>> [195] Valak: co 200?
<< [195] Valak: wiesz
>> [195] Valak: zze mi przelejesz? git

Proszę o weryfikacje sprawy kogoś z wyższej rangi.
Pozdrawiam,
Michas

• Super 1
  • Haha 5
  • WOW! 1

Witam , warny nie są obowiązkowe , oraz nie muszę podawać tobie dowodów twojego przewinienia. Wgląd do tego ma Administracja. Kara według mojej oceny jest jak najbardziej nadana poprawnie , powód również.  Nie mam nic więcej do dodania w tej skardzę.

PS. Moderator ❤️

• Super 1
  • Lubię to! 1
  • Nie lubię tego 1

Dodam jeszcze ss'a z ostatniej kary:

Spoiler

image.thumb.png.d8b3ef8745ba5bf49bb5710bf02055a9.png

1. Czyli Twoim zdaniem kolega Valak dobrze oznajmił mi chęć rekompensaty za zdarzenie? Napisał tylko "200" na czacie lokalnym. Nie wyraził się w sposób jasny. Skąd miałem wiedzieć, że chce kasy?
2. Według moich historii kar zasługiwałem na warna aby oddać koledze 200$, tak jak to inni członkowie administracji robią. Szczególnie gdy nikt wyraźnie nie wyartykułował mi chęci zapłaty.
3. Dam sobie rękę uciąć, że nawet nie sprawdziłeś historii kar.

5 minut temu, Michas napisał:

Czyli Twoim zdaniem kolega Valak dobrze oznajmił mi chęć rekompensaty za zdarzenie? Napisał tylko "200" na czacie lokalnym. Nie wyraził się w sposób jasny. Skąd miałem wiedzieć, że chce kasy?

Jak skąd, skoro sam podałeś logi co do niego napisałeś "zze przelejesz mi? git", czyli jednak wydedukowałeś, że chodzi o pieniądze?

Z nagrania jasno wynika, że uderzyłeś w gracza.

Tak jak moderator wspomniał nie ma on obowiązku zastosowania ostrzeżenia przed nałożeniem kary czasowej - a 3 godziny uważam za jak najbardziej rozsądne. 

Kara została nadana prawidłowo. 

• Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.