Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na yellowpreston

Jarunek1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Skarga na yellowpreston

Login: Jarunek1
Nick(i) oskarżonego(/ych): yellowpreston
Powód skargi: Nadawanie kar w grze bezmyślnie 
Data zdarzenia: 7.10.2025
Dowody:  Tu znajdziecie dowody 

Opis sytuacji: Akcja wyglądała tak że mieliśmy pościg i w pewnym momencie kierowca uciekł z auta ja tylko wysiadłem i STAŁEM W MIEJSCU.  Po czym jeden z policjantów podbiega i wali do mnie z tazera i zakłada kajdanki . I pytam się co on ******** (07.10.2025 r. sHHaCo) normalne pytanie po czym mu tłumacze ze po co to zrobił jak stoję w miejscu. I nagle Pan @yellowpreston nadaje mi blokade VC i jeszcze po chwili blokuje czat. Nadał blokadę po zadaniu pytanie który podpunkt regulaminu złamałem! 
Wydaje mi sie ze nic złego nie zrobiłem. Zadałem pytanie na VC i tyle nikogo nie obraziłem ani nie skrzywdziłem  

image.png.f3b137b03af3cc15e7be8f325de0e15f.png

Edytowane przez sHHaCo
ocenzurowanie wulgaryzmu
  • Haha 21

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.