Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na WhiteTiger

Pawelek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Pawelek
Nick oskarżonego: @WhiteTiger
Powód skargi: Taran oraz wykorzystywanie rangi
Data zdarzenia: 18.02.2021 20;20
Dowody: https://streamable.com/888zpc
Opis sytuacji: Supporter uderzył we mnie i nie zapłacił za szkody. Podczas skargi którą złożyłem w złym dziale napisał mi, że jakby "widział", to dałby mi fixa. Chciał wykorzystać swoje przywileje, aby nie płacić z własnych funduszy. Ponadto nawet nie przeprosił, za czyn który się wydarzył - tego głównie oczekiwałem.

image.png.23a9097396301f8a8ff05c796a1563ef.png

Wyjasniłem Ci w poprzedniej skardze, że jak widzisz na filmie dostałem wtedy laga/ albo serwer miał nie wiem, nie oceniam.

Jasne, że za szkody mogę Ci zapłacić, ponieważ na serwerze nie umiałeś się o to upomnieć ( A ja nie widziałem, że Cię uszkodziłem)

2 sprawa jest taka, że skoro miałeś naprawiony pojazd MAM PRAWO  nadać Ci fixa.

Szczerze? Nie chcę mi się z Tobą dyskutować.  Regulamin, oraz swoje prawa znam. Jak mogłem Cię przeprosić,  jeżeli nie napisałeś mi nic wtedy, że w ogóle uderzyłem a u mnie tego nie było widać. Tak jak pisałem poproszę cenę naprawy pojazdu a zapłacę Ci za szkody. Dalej nie mam zamiaru się wypowiadać, ponieważ nie widzę dalej sensu mojej wypowiedzi. Wszystko co chciałem Ci napisałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.