Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Damiano123 (do spr. 07.10)

dawidpers.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 26644
Login: dawidpers0
Nick oskarżonego: Damiano123
Powód skargi: Sprzedaż 3 pojazdów każdy z nich w pp.
Data zdarzenia: 03.10.2025
Dowody: Brak ponieważ dowiedziałem się o tym dopiero gdy po sprzedaży napisał do mnie @lugus w sprawie zwrotu 
Opis sytuacji: Zakupiłem od gracza Damiano123 3 moonbeamy , nie jezdzilem nimi nawet nie wiedziałem że są w pp przed zakupem nie zostałem o tym poinformowany, Przy sprzedaży pojazdów dowiedziałem się o tym dopiero gry gracz lugus napisał do mnie abym oddał mu 1.500$ za to że auta były w parkingu policyjnym. Jestem zdziwiony tą sytuacją bo nie dostałem żadnej informacji o tym.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.e85af47a4010957f60b776fda195a08d.png

• Super 2

Mając na uwadze moją konwersację z graczem Damiano123, na PW w grze, sytuacja przedstawia się następująco. Gracz Damiano123 zakupił przedmiotowe pojazdy nie posiadając wiedzy, że znajdują się one na PP. Następnie sprzedał je skarżącemu bez przekazania informacji, że znajdują się na PP. Brak wiedzy co do tej okoliczności nie usprawiedliwia sprzedającego. Zgodnie z regulaminem serwera - Sprzedawca pojazdu ma obowiązek przekazać pojazd w stanie umożliwiającym jego uruchomienie oraz poinformować o wszelkich wadach związanych z użytkowaniem. Pojazd w momencie sprzedaży nie może znajdować się parkingu policyjnym, w strefie DM oraz jego jazda nie może być zablokowana przez frakcję. Wyjątkiem jest zgoda kupującego ze stanem wymienionym w punkcie. Mając na uwadze powyższe @Damiano123 jesteś zobowiązany do zapłaty kwoty 1.500$ na rzecz gracza @dawidpers. Przelewu możesz dokonać za pomocą komendy /przelej, gdy obaj będziecie online na serwerze lub poprzez bank w LS na UID: 26644. Na jego dokonanie masz 1 dzień.

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.